שפשוף שהתובעת טוענת שנגרם מפגיעה

מאת: מאיה

נכתב ב: 05/05/13

שלום רב פגעתי ברכב, הנתבעת טוענת שפגעתי לה בצד ימין של האוטו שם יש שפשוף ואני טוענת שהשפשוף נגרם לה ממשהו אחר כמו חניה לא טובה ונגיעת הרכב בעמודץ הנושא הגיע לדיון בבית משפט והשופטת טענה שאהטובעת צודקת, האם זה הגיוני שכתוצאה מהתנשות בנסיעה איטית ייגרם שפשוף? תודה מראש

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער מומחה
07/05/13
שלום מאיה. לצערי הגעת לדיון בבית המשפט לא מוכנה, ומכאן הפסדת במשפט. במקרים בהם יש ספק, יש לצלם את שתי המכוניות, ולבדוק מיקום הפגיעות אם יתכן כלל, מבחינת גובה. בנוסף המכוניות צבועות בצבעים שונים, ותמיד ניתן לזהות סימני צבע ולהוכיח כי הפגיעה אינה מרכבך. צר לי כי פעלת בדרך לא נכונה והתוצאה שהפסדת במשפט. יום טוב לך.

מאיה
08/05/13
תודה על התשובה. עורך הדין של חברת הביטוח שלי הציג תמונות שאני צילמתי של הרכב של התובעת ושל הרכב שלי אבל עדיין השופטת החליטה שאני גרמתי לה את הנזק אפילו שהנזק אצל התובעת בצד ימין וברכב שלי הפגיעה בצד שמאל. טענתי שהשפשוף לא נגרם מפגיעה אלא מחניה לא טובה למשל והשופטת העצבנה וטענה שאני לא שמאית אז איך אני יכולה לדעת

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער מומחה
09/05/13
שופטים ובכלל זה שופטות אינם מבינים טוב ממך בתחום הרכב, על כן מסתמכים הם על קביעת שמאי, כאשר ניתן ההזדמנות לצד שכנגד לערער אמינות השמאי בפני בית המשפט. אם עדין חושבת את כי השופטת טעתה את מוזמנת להעביר אלי את החומר במייל ובכלל זה את תצלומי הצבע, ואני אסייע לך להבין טוב את המקרה.

מאיה
12/05/13
תודה רבה, אני אעביר את החומר במייל

הוסף תגובה: