מאת: אילן
נכתב ב: 28/06/13
שלום רב. לפני זמן מה, תבעתי מוסך לעניין נזקים חמורים שנגרמו לי עקב רמאות של מנהלי המוסך, כאשר אלה גבו ממני כספים רבים על עבודות כביכול שנעשו, כאשר בפועל התקינו לי מכללים משומשים שקרסו זמן קצר לאחר יציאתי מהמוסך. הדבר חזר על עצמו מספר פעמים וכשמצאתי מוסך הגון החליף לי זה שוב את המכלול בחדש ובעייתי נעלמה. בתביעתי בבית המשפט את המוסך, הפנה בית המשפט אותנו לשמאי מומחה מטעמו. לפי חוות הדעת של שמאי בית המשפט, אשר נבדקה ע"י אנשי מקצוע התברר לי כי המומחה מטעם בית המשפט אינו מבין כלל בנושא, ובשאלות אחדות כלל לא עסק כי לטענתו לא נדרש. בפועל לא רק שלא זכיתי במשפט, חמור מכך הפסדתי וחוייבתי בהוצאות. הדבר מכעיס מאוד, היות ובתחילת הדרך המוסך היה מבוהל שמא ייסגר בשל גודל הרמאות שהתנהלה מולי ומול נוספים (ידוע לי על מקרה נוסף באותו המוסך). במקרה שלי, איני יודע או שהשמאי מטעם בית המשפט שהתיימר להיות שופט זוטה לא מבין כלל (זה היה ברור לחלוטין), או חלילה שוחד או אולי חשש או אולי נצרך למוסך הספציפי. בכל מקרה נגרם לי מפח נפש. האם תוכל להתייחס לנושאים שהעלתי בפנייתי זו אליך. אין לי ספק כי המקרה שלי אינו יחיד כך לפחות אוכל לסייע לאזרחים תמימים וישרים אחרים. תודה מראש ושבת שלום.