ייעוץץ מה לעשות בתביעה על ירידת ערך

מאת: טל

נכתב ב: 28/07/13

שלום, מישהו נכנס לי האוטו מאחור לי יש יאריס קטנה ולא יש טנדר גדול 4 על 4 הפגיעה היתה גם בשלד עלות התיקון היתה 13500 הוזמן שמאי שטען שהוא יתן לי רק ירידת ערך טכנית בעל המוסך יעץ לי לקחת שמאי שיתן ירידת ערך מסחרי כי הוא טען שהירידה ערך תריכה להיות גבוהה השמאי שטען שיתן לי ירידת ערך טכנית בלבד של 15 אחוז מכיוון שהוא כבר התחיל לעבוד אז לקחתי אותו ביקשתי ממנו שיתן רק ירידת ערך טכנית ולקחת שמאי נוסף שיתן את ירידת הערך המסחרית השמאי של ירידת הערך המסחרית נתן הערכה של 35 אחוזים שזה 14000 אלף שלחתי מכתב לחברת הביטוח והם בסוף שילמו לי ירידת ערך של 14 אחוזים בלבד הגשתי תביעה לבית משפט לתביעות קטנות לדיון הגיע נציג של חברת הביטוח הנתבעת והביא איתו שמאי מכיון שאני באתי ללא שמאי השופו אמר שהוא ידחה את התביעה הוצע שנלך לועדה באיגוד השמאים ודרש שאשלם את הוצאות השמאי של הנתבעים בסך 500 שח נציג הנתבעים הציע לי כדי לסגור עינין 1500 שח.. התביעה שלי על 22 אחוזי הפרש בין מה ששילמו לי על ירידת הערך לירידת הערך שנתן השמאי של הירידה המזחרית הוא 22 אחוזים כ 8000 ש"ח יצויין שוב כי הפגיעה היא בשלד וכל הפגוש האחורי והדלת הוחלפו וגם הדלת של הנגב לא יושבת פיקס במקומה ועדת שמאים עולה הרבה כסך אני חושב ומי מבטיח לי שאין שם שמאים שיפסקו לטובת חברת הביטוח שאני תובעת.. יצויין גם כי הייתי במוסך מורשה טויוטה והציעו לי לקנות האוטו ב 35 אחוז ירידת ערך גם המוסך שתיקן את האוטו הציע כך (אך לאחר מכן שלח מכתב לחברת הביטוח הנתבעת שמבסס את ההצעה הזו 12 אחוז מתוכה על תיווך..) מה אתה מייעץ לי לעשות? תודה

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי
14/08/13
שלום רב. עניתי בעבר על שאלה זהה, חפש באתר. יום טוב לך

הוסף תגובה: