שמאי מומחה לנזקים מכאניים

מאת: עודד

נכתב ב: 01/08/13

שלום רב. כמי שמכיר את נושא שמאות הרכב מקרוב, יודע אני מהי רמתו של שמאי רכב בתחום ההנדסי טכני של הרכב. כמו גם יודע אני כי בבואו של שמאי לטפל בבעיה טכנית מסתייע הוא במנהל מוסך ללימוד הנושא. מה קורה כאשר לי יש תביעה כנגד המוסך על רשלנות מקצועית, או אבחנה שגויה, דברים שגורמים לי כלקוח לנזקים כספיים גבוהים. הייתי מבקש מכבודו להתייחס ללבטים שלי.

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי
14/08/13
שלום עודד. התחושה שלך כפי שהיא מורגשת משאלתך נכונה. כדי להיות שמאי אתה נדרש לרמה מסויימת (נמוכה)בהבנת כלי הרכב ובעיקר הדבר נכון בתחום המערכות המכניות במכונית. נושאים מכאניים, כגון מנוע, תיבת הילוכים, דפרציאל, מערכת בלמים, מערכת היגוי ועוד דורשים מיומניות שאינן מצויות אצל השמאים. אני יכול להעיד מידיעה אישית, כי ישנם שמאים ותיקים ומוכרים (הגונים) אשר מודים בפני הלקוח כי רמתם אינה מספקת לטפל בתחום הנתבע ומפנים את הלקוחות למשרדי (המתמחה בתביעות אלה). לצערי לא כולם כאלה (הצורך להתפרנס גובר!). למקרים של תביעה כנגד בעל מקצוע, דרוש שמאי מומחה שבאמצעות בהשכלתו וניסיונו המקצועי יוכל להעניק לך יתרון גדול על בעל המקצוע ו/או מנהל המוסך שבמקרה שלך הוא הנתבע. יום טוב לך.

הוסף תגובה: