ירידת ערך

מאת: יעל

נכתב ב: 15/12/13

עברתי תאונת דרכים בא נכנסו בי שני כלי רכב מאחורנית. יש בבעלותי מאזדה 5 רגילה שנת 2007 עם קלומטרז של קרוב ל200 אלף ק"מ הוחלפה הדלת האחורית וכן הפלסטיקה שמתחתיה ומוסכניק אמר שיש שם ברזל משהו שגם אותו החליפו בעלות כוללת של 20937 ₪ מוסך שבהסדר נפסקה לי ירידת ערך של 906 ₪ זה נראה לי מעט או שאינני מבינה יש לי שני צבעים ברכב והתיקון גבוה מאוד לדעתי כמעט שליש מהאוטו , אז נכון הרכב הוא לשעבר ליסינג פרטי ואני יש שניה זה לא מעט כסף?

יעל
15/12/13
אשמח לעזור לך, אך לצורך כך אני זקוק לכל התצלומים שערך השמאי במסגרת התיקונים שבוצעו, לפני פירוקים, במהלך התיקונים, בגמר התיקונים לפני צביעת הרכב וכן את תצלומי הרכב לאחר צביעתו. זכות מוקנית לך, לדרוש מהשמאי את העתק חוות הדעת וכן את כל התצלומים שערך. היום בניגוד לעבר, הנושא אינו כרוך בהוצאה כספית כלשהיא, היות וניתן בנקל לשלוח את כל החומר אלייך למייל. כאשר כל הדרוש לי יימצא ברשותך, הנך מוזמנת לייצור עימי קשר טלפוני. בברכה דני סער

לימור
11/01/14
לקחתי רכב לבדיקה לפני קניה רציתי לדעת מה הירידת ערך של הרכב האבחנה תיקון תאונה מאחור ובמרכב מעיכות בקורות אורכיות מעבר לנקודת ריתום המתלה ובקורת רוחב אחורי פנימי תיקונים בקורות ועמודים ומשקוף סימני מתיחה בתחתית מעיכות מרכב וצבע סביב פלוס תחתית וריצפה הוחלפו חלקי מרכב מאחור ובחזית

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי
11/01/14
היי יעל. אני בטוח כי הפיצוי הכספי שהוצע לך, אינו משקף את ירידת הערך האמיתית שנגרמה לרכב שבבעלותך. כפי שאמרתי לך, כדי שאוכל לסייע לך במקצועיות, אני מבקש לעיין בתצלומים שנערכו לרכב במהלך ביצוע התיקונים, וכפי שאמרתי לך, זכותך המלאה לדרוש אותם, אם ישירות מהשמאי או לחילופין מסוכן הביטוח שלך, או ישירות ממחלקת התביעות בחברת הביטוח של רכבך. בהצלחה

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
26/04/14
שלום לימור. נכנסת לפנייה של יעל ועל כן גרמת לבלבול וזו הסיבה שלא יכולתי לענות לך עד כה. לעצם העניין קיימת ירידת ערך גבוהה ואני מקווה שלא רכשת את הרכב. כאמור אני מציע לך לפתוח שאלה חדשה וכך אוכל לזהות אותך ולהתייחס לבעיותיך. בברכה

הוסף תגובה: