מיצובישי האנטר

מאת: גולן

נכתב ב: 20/03/14

שלום היה ברשותי רכב מיסוג מיצובישי האנטר דגם דאקר 167 כ"ס שנת 2007 עם 560000 ק"מ . לפני שנתיים הוחלף מנוע מייבוא עם 60000ק"מ וגם גיר חדש נכון להיום יש על הרכב 260000 ק"מ הרכב נגנב ויש לי חילוקי דעות עם חברת הביטוח לגבי שווי הרכב אשמח לחוות דעתך המיקצועית ..תודה

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי מומחה
21/03/14
שלום לך גולן. נראה לי כי המידע שאתה מוסר אינו משקף את המצב של רכבך ערב קרות מקרה הגניבה ולכן אעשה סדר טרם אשיב לשאלתך. היה בבעלותך רכב מסוג האנטר כאשר לפני כשנתיים הראה מד האוץ כי הרכב גמע 560.000 ק"מ . בשלב הזה נדרשת להחליף את המנוע ואכן רכשת מנוע מיבוא שגמע רק 60.000 ק"מ ובאותה ההזדמנות רכשת אף תיבת הילוכים חדשה שהותקנה ברכב במקביל להחלפת המנוע. מאז ביצוע ההחלפות ברכבך חלפו שנתיים בהם גמע רכבך כדי 200.000 ק"מ ואז נגנב. חברת הביטוח מסרבת להתייחס לערכו הגבוה של הרכב ביחס למופיע במחירון וזאת עקב השבחתו. אם התאור שלי משקף את אשר אירע. דרוש כי תעביר אלי את צילום רישיון הרכב, את החשבוניות של רכישות המנוע ותיבת ההילוכים וכן חשבוניות אחרונות שהונפקו בשל טיפולים או תיקונים שנעשו ברכבך. בנוסף לכל אלה ציין בפני מי היא חברת הביטוח ומהם חילוקי הדעות בניכם. אם יש לך תיעוד על פניותך ותגובתם הנושא יסייע לקיצור התהליך. לי אין כל ספק כי ערכו של רכבך גבוה מהמחיר אותו הם העריכו.

גולן
21/03/14
שלום הרכב בזמן הגניבה הראה במד הק״מ 560000 ק״מ זאת אומרת שלפני שנתיים שהוחלף המנוע החדש היה רק 360000 ק״מ והמנוע שהוחלף מייבוא היה עם 60000ק״מ לפי בדיקה הרכב נסע מאז החלפת המנוע כולל ה 60000 ק״מ בסך הכל 260000 ק״מ .. אשמח אם אוכל ליצור קשר ביום ראשון

הוסף תגובה: