רכישת רכב מחברת ליסינג

מאת: גדי

נכתב ב: 12/07/14

למומחה שלום. לפני זמן מה, רכשתי רכב כביש שטח מחברת ליסינג. החברה הציגה בפני טופס בדיקת הרכב, אך אני לא הסתפקתי בכך ושילמתי בעבור בדיקה נוספת. בשל היות הרכב 4X4, מצב המנוע לא הובהר היות ולא ניתן היה לבצע בדיקה בהעדר ציוד בדיקה מתאים. בחלוף זמן התברר כי מנוע הרכב פגום. החברה מאשימה אותי וטוענת כי במעמד הרכישה סופק לי רכב תקין. אני מבקש עזרה ממך בשאלה מהן זכויותיי מול החברה בהתחשב בתיאור שמסרתי לך. תודה מראש

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי
31/07/14
גדי שלום. גילוי נאות משרדי טיפל בומטפל גם בזמן זה, במקרים רבים במיוחד כנגד חברות ליסינג או חברות יבואני רכב, כאשר מתברר לי כי אלה סיפקו ללקוח רכב פגום. מכאן אתה יכול להבין כי זכויותיך רבות. קודם לכל, מומלץ לכתוב מכתב אם באמצעות עו"ד או עצמאית (מטעמך). היות ובשלב זה אין כל צורך בייצוג משפטי. לפי תשובתם ניתן וצריך להמשיך. במקרים הידועים לי ביקשו אלה חוו"ד מקצועית שתיערך ע"י מומחה הבקיא היטב בבעיות שנתגלו ברכב. התוצאות המוכרות לי אישית, החלפת הרכב ברכב חדש ופיצוי כספי בגין ההוצאות שנגרמו לך או לחילופין ביטול העסקה מין היסוד והשבת כל הכספים ששולמו (למרות חלוף זמן!) ובנוסף פיצוי כספי בגין ההוצאות שגרמו אלה לך. בהצלחה

הוסף תגובה: