מאת: דין
נכתב ב: 22/08/14
שלום דני, בעקבות שיחת הטלפון שקיימנו אתמול ב 21 אוגוסט 2014אני מעביר לך את הפרטים הרלוונטיים בינואר 2014 רכשתי רכב פרטי מסוג גטה דיזל ידני אשר עדיין היה במסגרת אחריות החברה בבדיקה לפני קנייה לא נמצא ליקויי בגיר אלא, מצמד מפריד גבוה. לאחר זמן כאשר התרגלתי לנסיעה ברכב , שמתי לב לשריקה בכול ההילוכים בשיוט, בזמן נגיעה קלה בדוושת הגז. פניתי למוסך שירות של החברה ואכן אישרו קיום בעיה בגיר. נאמר לי כי צריך לשלוח את הגיר לבדיקה. בקשתי שאם כבר מפרקים את הגיר ,לשקול החלפת מצמד בהתאם למצבו. הרכב היה במוסך במשך 4 ימים רצופים ונאמר לי בע"פ שהחליפו קורונה ופיניון וחלקים נוספים בגיר, בנוסף מצמד ומסב לחץ. שיפוץ הגיר בוצע ביום 06 מרץ 2014 כאשר היו לרכב 74188 ק"מ. זמן קצר אחרי קבלת הרכב, שוב שמעתי אותה השריקה בהילוך שלישי בלבד. חזרתי למוסך מספר רב של פעמים והם אמרו לי שזה רעש נורמלי. נהגתי ברכב זהה עם אותה כמות של קילומטרז של בית ספר לנהיגה והרעש לא קיים. הצלחתי לקבל אחריות של החברה במאמץ רב לשנה נוספת על הגיר עד ליום 01 מאי 2015 אבל , רק עד 100,000 ק"מ. כרגע לרכב 86,000 ק"מ ולדעתי הרעש התגבר והוא קיים בכל ההילוכים. ברצוני להגיע לחברה עם מסמך של שמאי רכב שמאשר רעש בגיר, כמובן לאחר בדיקה. תודה מראש, דין