התמודדות בעל רכב מול מוסך או יבואן או שניהם

מאת: תימרת

נכתב ב: 19/09/14

שלום רב. לנו במשפחה יש מספר רכבים כבר שנים רבות. קיימת תחושה לא נוחה שאנו בעלי הרכבים נמצאים בעמדה נחותה מול המוסך או היבואן ודומים להם, ואלה מנצלים את היתרון שלהם ובמפורש עובדים עלינו. אני מבקשת להודות, להלל ולשבח אותך אישית ואת האתר שהקמת כדי לעזור לנו בעלי הרכבים. תבוא על הברכה

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי
20/09/14
שלום תימרת. נושא כלי הרכב כמו יתר העסקים המנוהלים בארץ, הינם עסקים כלכליים ובעליהם שואפים תמיד למקסם את השקעתם ולא תמיד פעולה זו תואמת את זכויות וציפיות הלקוחות. יחד עם זאת אני מודיע לך כי ישנם מקרים רבים שהמוסך אינו יודע לאבחן נכון והיבואן מנצל זאת כדי להסיר אחריותו לנזקים, כך יוצא שאנו האזרחים נושאים בעול הכבד. אני ממליץ לך ולאחרים, נצלו אותי, פניות ושאלות יעוץ אלי במסגרת האתר, הינן בחינם, כך עזרתי ללקוחות רבים הן ממין זכר והרבה ממין נקבה כאשר אלה היו נתונים לחסדי בעלי המקצוע השונים. מצב נתון קיים! בעלי המקצוע עולים עליכם ועל הרבה שמאים בידע המקצועי שלהם, זו גם הסיבה שבחרתי לעסוק רק בתחומים הקשים והמסובכים בשל היתרון היחסי שלי ביחס לאחרים ובכללם מוסכניקים, שמאים, סוכני ביטוח, סוחרי רכב ועוד. מזה שנים לא ניתן להעביר לטיפולי הערכת נזקים לכלי רכב שחוו תאונה, אלא רק אם השמאי שטיפל בהערכת הנזקים היה מוטלה לחברת הביטוח, סוכן הביטוח, המוסך ועוד. בהצלחה

הוסף תגובה: