הכנסתי רכב תקין למוסך וקיבלתי רכב עם מנוע פגום

מאת: שרון

נכתב ב: 29/03/15

למומחה, דני שלום רב. לפני כמחצית השנה, הכנסתי רכב שבבעלותי עם 30.000 ק"מ בספידומטר, לטיפול תקופתי של 30.000 ק"מ. עוד באותו היום קבלתי את רכבי. נסעתי כדי 2 ק"מ בלבד, כאשר הבחנתי רעשים מוזרים במנוע. חזרתי למוסך ושם על חשבונם החליפו שוב שמן מנוע ומסנן, דבר שלא פתר את הבעיה. בקיצור נדרשתי להחליף את המנוע על חשבוני היות והמוסך לא רצה לקבל על אחריותו את הבעיה ולשלם בגין המנוע. אין לי כל מושג מה קרה, האם תוכל להדריך או לכוון אותי מה עלי לעשות כדי להגיע לגילוי האמת הכואבת? תודה

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי
02/04/15
למר שרון שלום. עפ"י תיאור המקרה, אין לי כל ספק כי הייתה רשלנות מקצועית של המוסך, אשר ביצע טיפןל תקופתי ברכבך. הדברים קורים היות ובמוסכים פועלים בני אדם שמן הסתם נדרשים לפעולות נוספות בשעות העבודה המקובלות, כך יוצא כי פעולה מסויימת נשכחת וכשהדבר מתגלה הנזקים כבר קרו. מכאן הנך זקוק לחוות דעת מומחה, אשר תנמק את אשר אירע בפירוט מקצועי ועל בסיס זה תתבע מהמוסך לקבל מנוע חדש ולא משופץ או ישן ובנוסף עומדת לך הכות לתבוע ירידת ערך מסחרית. מניסיוני עבודת מומחה מקצועית מאפשרת לערכאה המשפטית להורות על שיפוי כספי מלא עבור התובעים. כדאי לבדוק אם המוסך מבוטח לעניין אחריות מקצועית, אזיי המבטחת תשלם מבלי להסתבך בבתי המשפט ובמידה ויודיע המוסך כי אינו מבוטח ישא זה את ההוצאות מכיסו של העסק. בהצלחה

הוסף תגובה: