שלום,

מאת: י

נכתב ב: 04/04/15

קניתי מסוכנות רכב שנטען כי לא עבר תאונה. זמן מה לאחר הקניה באחד מביקוריי במוסך ניתן לראות בבירור כי ישנו חלק שעבר ריתוך בחלק התחתון של האוטו. האם ניתן במידה ואני מצרפת תמונה להעריך את שווי הירידת ערך של הרכב במקרה של מכירה עתידית? תודה מראש וחג שמח

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
07/04/15
היי י. לשאלתך אכן ניתן לקבוע ירידת ערך בשל תאונה שחווה רכב. בנוסף תהא התייחסות לטיב התיקון שנעשה, דבר שיש לו השפעה משמעותית על גובה ירידת הערך שתיקבע לרכב אשר תהא משמעותית לגבי מכירה עתידית. יחד עם זאת הייתי מציע לשקול ביטול עסקה וזאת באמצעות חוות דעת מקצועית וליווי של מומחה לאורך התהליך.

י
07/04/15
תודה על תשובתך. העיסקה נעשתה לפני כמעט שנה כך שצעד שכזה אני מניחה ויהיה בעייתי. האם אוכל לשלוח אליך תמונה ע"מ לקבל חוות דעת? מניחה שהדרך המומלצת כרגע היא הכיוון המשפטי אל מול הסוכנות עצמה.

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי מומחה
08/04/15
את צודקת, שנה היא זמן משמעותי, יחד עם זאת ניתנת זכות לתבוע גם לאחר תקופה זו וההתיישנות חלה לאחר 7 שנמים. מאוד רצוי שאקבל תצלומים שייעשו במקצועיות ובצבע, כדי שאוכל להתרשם לגבי חומרת הנושא. חג שמח

י
08/04/15
היי דני, שוב תודה רבה על התגובה המהירה ועל העזרה. שלחתי לך במייל את התמונות. חג שמח

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
09/04/15
כל מייל לא הגיע! שני מיילים במשרדי : d@dannysaar.net והשני dan@dannysaar.net בהצלחה

הוסף תגובה: