רכשתי רכב פגום

מאת: כפיר

נכתב ב: 04/09/15

שלום רב בתאריך 26.8.15 רכשתי רכב מחברת טרייד מוביל יש לציין כי הסתירו ממני את ההיסטוריה של הרכב ולא דיווחו לי על פגמים שיש ברכב כבר בנסיעת מבחן של הרכב הבחנתי כי כאשר מסובבים את ההגה שמאלה זה קשה וימינה קל והמזגן "עייף" ואינו מקרר כמו שצריך לאחר בדיקה התברר כי המדחס אינו תקין ומסרו לי שיסדרו את זה כמובן עבר כשבוע וחצי ועדיין לא סידרו והחלטתי ללכת למכון בדיקה קומפיוטסט ובבדיקה נמסר לי כי יש רעש במערכת תיזמון ושסתומים , תושבות גיר ומנוע פגומות, ומערכת קירור וחימום פנימית לא תקינה. יש חופש נקישות במתלה - משולשים קדמיים ליקויים בעל משמעות גבוהה : פגיעה וכיפוף בעמוד שמאל ליקויים בעליי משמעות נמוכה: תיקון מאחור ,תיקון בגוף מימין ובחזית,תיקוני תאונה דופן שמאל, הוחלףמכסה תא מטען,פגוש תומך, הוחלפה דלת נהג, פגמים בצבע , גומיות לחלונות ודלתות פגומות, ריפוד פגום , פגושים פגומים ומוחלפים , פגיעות ולחיצות פח תיקוני פח וצבע. מערכת איוורור פנימית אינה פועלת כראוי חימום וקירור. תושבות הילוכים פגומות , רעש וחופש ממערכת ההנעה, ריפוד לוח שעונים פגום. בקיצור מכרו לי רכב פגום עם ירידת ערך רצינית לדעתי מה אני אמור לעשות עכשיו ?

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
07/09/15
שלום כפיר. אתה מתאר מצב עגום במיוחד. יש לפעול בדחיפות לביטול העסקה, הרכב יושב למוכר אשר יחויב להשיב לך את מלוא הכספים ששלמת. יחד עם זאת יש לבחון את התנהלות מכון הבדיקה במידה וביצעת בדיקת קניה לרכב. שלח בהקדם הניתן מכתב בדואר רשום למוכרת ותודיע כי הנך מבקש לבטל את עסקת הרכישה, עפ"י המענה שלהם תשקול צעדיך. אשמח לסייע לך בהמשך במידה והנושא יידרש.

הוסף תגובה: