מאת: יאנה
נכתב ב: 26/09/15
בחודש 8 2015 רכשתי רכב ניסאן גוק חדש, שנת 2014 ידני תחת שם מבצע רכב 12 חודש נאמר לי שזה אומר שהרכב לא נמכר ולכן הסוכנות הייתה חייבת לרכוש אותו מידי היבואן מה שהופך אותי ליד שניה. ההנחה הייתה בסביבות 28000 שקל מסיבות הנל הרכב נרכש בבאר שבע מאולם תצוגה של עמיגל קרסו מוטורס בעמ שהיו הבעלים הקודמים שלו אתמול קיבלתי את הרכב לאחר 14 ימים רשמיים וכל מיני עיכובים עקב חגים כשלקחתי את האוטו הביתה, יום למחרת אני עם בעלי התחלנו לגלות המון בעיות ויזואליות ברכב לאחר התייעצות עם חבר שהוא איש מקצוע חשמלאי רכב עם הרבה ניסיון מעבר לחשמלאות הוא בדק עם מכשור מתאים את הרכב ואמר שלא רק הפגוש הקדמי צבוע אלא גם הורדו מהרכב הזה פגוש קדמי ואחורי נצבעו והוחזרו למקום מה שהופך את הרכב באופן רשמי כבר ללא חדש לא רק שיש שריטות באזורים מסויימים על רכב אדום והשריטות לבנות אלא גם שהצבעים שכחו ניירות דבק סוטצ בפנים מתחת למכסה מנוע והפגושים לא נאמר לי שום דבר כזה בזמן קנייה או התעניינות ברכב חוץ מזה שההנחה נובעת מהסיבות שציינתי מעלה. לצערי אולי אני טועה, אבל יש לי חשש שהוא גם רכב מתצוגה אבל לא בטוח כי היה על השמשה שלו ביום שלקחתי מדבקה עם מספר הזמנה שלי ורשום למעלה בגדול א תצוגה עמיגל אבל מתחת למדבקה הזו היה אותה מדבקה עם מספר הזמנה שונה משלי ותאריך חודש לפני ושם רשום היה השקעות בעמ שיר אני רוצה לדעת מה אני אמורה לעשות עם זה אני חסכתי לרכב חדש המון זמן וזה הרכב הראשון שלי עם בעלי עקב בתנו הקטנה שהגיע אלינו וזה ממש שבר לי את הלב כל המתרחש. ביום ראשון אני רוצה להגיע לניסאן ולהגיד להם כל הגילוים שלי אבל מראש אני יודעת שהם יעשו הכל כדי להוריד אשמה מהם מה אני אמורה לעשות אנא עזור לי בבקשה