מה ההבדל בין פגיעה בשלדת המרכב לבין פגיעה במרכב

מאת: בן

נכתב ב: 16/10/15

שלום,אני מעוניין לקות רכב מליסינג. הרכב עבר תאונה בה נאמר כי יש פגיעה שולית בשלדת המרכב, אך פגיעה במשמעות גבוה במרכב: הוחלפו חלקי מרכב, פח אחורי הוחלף. האם זה פוגע ביציבות הרכב? האם ערך הרכב יורד בעקבות פגיעה זו? תודה

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי מומחה
19/10/15
שלום בן. אני אסביר לך, את ההבדלים שבין שלדת מרכב למרכב, ואתה תחליט אם הנזקים חמורים בעניך. שלדת המרכב, הינה מסגרת הבסיס של המכונית ואנורה להגן על נוסעי המכונית במקרים של תאונה. מכאן שהיא בנויה מקורות במספר שכבות וברמת חוזק גבוה. המרכב לעומת זאת, מורכב מחלקי המעטפת כגון: כנפים, מכסה מנוע, מכסה אחורי, פחים ועוד. מקווה שסייעתי בידך.

בן
20/10/15
תודה, האם יש סכנה כאשר מחליפים את חלקי המרכב כגון פח אחורי? פגיעה ביציבות או ירידת ערך?

רונן
30/03/19
האם מעיכה בגג? יש ירידת ערך?

יפה
16/09/20
שלום בבדיקת קומפיוטסט כתוב תקוני מרכב,משמעות נמוכה=תיקוני מרכב וצבע, מעיכות\מעוך,נזק לפגושים. האם זה חמור? כמה אחוז להוריד ממחירון? האם כדאי לקנות רכב כזה?

אסי
28/02/22
אשמח לחוות דעת על השאלה , גם לי רשמו כך בבדיק .

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
28/02/22
לא מומלץ לרכוש רכב, ברמת נזקים אלה. כדי לדלות את הנזקים האמיתיים. יש לפרק מדהים! הציפי של המגנים גמיש, מה שאינו נכון, למגן הפנימי, שהוא מתכת!!!

ענבל
28/12/23
שלום דני, אני מתעניינת בנוגע לרכב. בטופס הבדיקה כתוב ברובריקת שלדת מרכב או שלדה נפרדת: תיקוני מרכב משמעות נמוכה, סימני פגיעה לפנים, תיקוני מרכב וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, נזק לפגושים,מכסה מנוע הוחלף, כנף קידמית ימנית החולפה, כנף אחורית שמאלית תוקנה/פגומה מעיכות, שריטות בצבע פלוס פגמים. נשמע שזה נזק רציני. כאילו שהרכב עבר תאונה רצינית. הבעלים הנוכחי אמר שכשהוא קנה את האוטו אמרו לו שהממצאים האלה ״לא רציניים״. תוכל לעזור לי להבין? לא בא לי לקנות חתול בשק

יאיר
25/02/24
ענבל אני מקווה שדני יענה לך. לא ענה פה מ -2015

דורית
19/12/24
אשמח לתשובהלשאלה של ענבל

הוסף תגובה: