פיגו 5008 מנוע הושבת אחרי תיקון תקלה סדרתית.

מאת: Gil

נכתב ב: 15/01/16

שלום , אני בעלים של רכב משנת 2012 הרכב נסע 70kקילומטר . לפני ארבעה חודשים נכנסתי למוסך היבואן בקשר לתקלה במזגן .וביקשו להשאיר את הרכב לתיקון תקלות מדגם . בפועל קיבלתי דוח ליקויים בעחות של 12אש"ח . כל מערכת המים ורצועת התזמון טופלו . מרגע התיקון שבוצע הופיעה שגיאה בהאצה של תקלה בלחץ שמן השגיאה הופיע לשניה ונעלה אחת לשבועיים . לפני שלושה שבועות בנסיעה בינערונית במזג אויר סוער במיוחד ,נדלקה הנורה בצורה קבועה עצרתי בצד ושלחתי את הרכב למוסך היבואן ,לקח 3 ימים לאבחן שיש למנוע נזק בלתי הפיך הבוחן אמר לי תחילה שיש בעיה עם מערכת התזמון שתוקנה בטיפול היזום של היבואן . מנהל המוסך טען שהאחריות על הטיפולים שנעשו היא עד 6000 קיןומטר או שלושה חודשים . ועלי לשלם עבור מנוע חדש. למי עלי לפנות חוץ מבית משפט?

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער שמאי
28/01/16
שללום, גיל. על פניו אני מעריך, כי הינזקות המנוע הינה באחריות של המוסך! ומכאן שמגיע לך, מנוע מושלם, על חשבון המוסך. יחד עם זאת כדי שתשובתי תהיה חלוטה, הנך נדרש להעביר אלי במייל את כל השתלשלות הדברים ובכלל זה, את כל מסמכי המוסך, דוח אבחון תקלות וכן חשבונית ו/או כרטיס עבודה, על העבודות שביצע המוסך. אני אנתח את כל החומר ואענה לך, תשובה מנומקת ועיניינית. יום טוב לך.

אברהם בו אבו
29/05/16
שלום דני קניתי לפני שנה פיגו 5008 2011נסעתי בא חודשיים ו התחילו התקלות נזילת שמן מהמכסה שסומים ואחרי התיקון אחרי יום נדלקה מנורה שהלך משאבת מים בטורבו בעל המוסך המר אפשר לנסוע זה מנורה כתומה ואחרי יומים הלך הטורבו ואחרי חודש אני רואה שהרכב עובד כמה דקות יוצא עשן מהאגזוז בצבע לבן ואז הלך מנוע מה עושים הרכב במוסך מורשה להחלפת מנוע החברה באה לקרתי ב50 אחוז הנחה מה עושים.... תודה טל 0547648516

הוסף תגובה: