חברת הביטוח באמצעות השמאי עושה עלינו קומבינה

מאת: קשת

נכתב ב: 15/04/16

היי דני , התקשרתי אליך והיית עסוק . הסיפור הוא כזה ,אני מבוטחת בחברת שירביט ליפני שבועים בעלי נכנס במישהו שלא באשמתו . בהנחיית הביטוח הוא הופנה למוסך י.מ לבחור בשם דורון שם נאמר לו שהרבה יושבת מאחר והתיקון עולה על 40 אחוז מערך הרכב. בהנחיה של דור מהמוסך הוא הביא את הרכב לחניה ודור מהמוסך שלח לו שמאי בשם אלי שראה את הנזק ואמר שהוא ממתין לטפסים של המוסך . במשך שבוע הרכב עומד בחניה לא קיבלנו רכב חלופי ולא נכנס הרכב לתיקון , אחרי שבוע של טרטור בין המוסך לביטוח לשמאי בעלי קיבל תשובה להכניס את הרכב למוסך אסולין לתקן . בעלי הכניס את הרכב למוסך אסולין שם נית רכב חלופי . אתמול בשיחה שלי מול הביטוח לאחר ויכוח גועלי נתנו לי לא מלשלם את ההשתתפות עצימת . היום בעלי ניגש למוסך וראוה שאת הדלת שנפגעה מהתאונה לא תיקנו נאמר לךו במוסך שהשמאי לא אישר ואמר שזה לא קשור לתאונה בנוסף הוסבר לו כי במוסך קיבלו הנחייה לא לקבל אותו בכלל . לאחר ויכוח של בעלי מול המוסך ולאחר שצילם אותם נאמר לו כי השמאי נתן אישור לתקן לו את הדלת . בהרגשה שלי ניראה כי חברת הביטוח עשו איזה קומבינה לא להשביט לי את הרכב . הטרטור שלהם והעוגמת נפש שגרמו לי זה משהו שלא ניתן לתאר . הפנית אותי לבחור מקסים בשם דני אך אשמח שתתפנה וטתפל בנו גם אתה לתביעה . הרכב כרגע עדיין נמצא במוסל עד ליום ראשוןן . אשמח לחזרתך בהקדם . תודה והמשך יום מקסים .

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
16/05/16
שלום קשת. הטפסים שהשמאי מחכה מהמוסך, הם הערכת הנזק שהמוסך קובע, מצב לא תקין. השמאי צריך לעשות את עבודתו כשהוא מנותק מהמוסך ולא נגרר אחריו. כדי שאוכל לעזור לך כפי שבקשת, תעבירי אלי למייל שלי את כל תצלומי הרכב, לפני התיקום במהלך התיקון מובסוף התיקום. לפי הסיפור שלך גם אני מרגיש שמשהו אינו תקין. יום טוב לך

הוסף תגובה: