קבלתי רכב חדש תחת החדש הקודם שסופק לי פגום

מאת: אנגי

נכתב ב: 29/04/16

בשל דרישת נציג היבואן, מנועה אני למסור פרטים מזהים, אך את הסיפור שלי כריך הציבור לדעת. במהלך שנת 2015 רכשתי רכב חדש. לאחר שימוש שמעתי רעשים, לאחר מספר פניות הבנתי כי המוסך המרכזי מורח אותי, אין להם פתרון לבעיה, וממני עשו כמי שלא מבינה ברכבים. בגלל מצב זה, ולאחר התייעצות שכרתי את שירותיו של מר סער דני, מומחה בתחום המוסכים בכלל כבעל תעודת אומן ומומחה רציני בתחום הרכבים. דני עשה עבודתו בנאמנות אין קץ ובחלוף 4 חודשים אני נוהגת ברכב חדש 0 קילומטרים משנת אפריל 2016. ניצחתי את כל המקצוענים של היבואן בעזרתו המקצועית של דני סער מבית השיטה שבצפון הארץ, למרות שאני והיבואן נמצאים בתל אביב. כל הכבוד לך דני סער. בהזדמנות זו חג שמח ומאושר לך דני סער ולכך חבריי בעלי הרכבים בארץ.

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
16/05/16
היי אנגי. את רואה, בתחילה את ובעלך הייתם סקפטיים, ואני אמרתי לכם, שהם אמנם גדולים עליכם, אך איטנם גדולים אבסולוטית. אני שמח שאת ובעלך מאושרים. כך היה צריך להיות. יבואן אמור לספק מוצר תקין לחלוטין, ואם המוצר אינו תקין, הוא יושב אליו, בכפוף להשבת כספים או למסירת מוצר תקין. ביקשת רכב חדש תחת זה שהיה אצלך. היום את נוהגת ברכב עם 0 ק"מ במקום הקודם שאם איני טועה עברת את ה- 2500 ק"מ. ברכות ודישת שלום לויקטור בעלך. יום טוב לכם

הוסף תגובה: