טסט לפני קנייה חשף תקלה בגיר 4/4 ובתיבת ההילוכים

מאת: מאיה

נכתב ב: 27/01/17

הרכב שאני עומדת לקנות עבר טסט לפני קניה ונמצאה תקלה כמצוין מעלה. היות וזה היה היום האחרון של האחריות , נאלץ המוסך המורשה לתקן עבור הבעלים המקוריים את התקלה ללא עלות. כעת כמה יומיים אחרי התיקון הזה (בשווי 40,000 ש״ח !) אני אמורה להעביר אלי בעלות ולרכוש הרכב מידי הבעלים. ביקשתי אחריות על התיקון כדי ונאמר לי שהמוסך טוען שהיות והתיקון בוצע ללא עלות במסגרת האחריות (שהסתיימה לפני כמה ימים בדיוק) , לא מגיעה לי אחריות נוספת על התיקון. האם זה נכון ? אני מפחדת לקנות את הרעב ושהתקבלה תחזור על עצמה. הבעלים טוען וגם המוסך שקיבלתי תיבת הילוכים חדשה מה ניילונים ושיפוץ לגיר ושאין לי מה לדאוג ..

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
05/02/17
שלום מאיה. תיקון ברמה כזו, אינו דבר שולי ולכן יש לו השפעה על המחיר שתסכימי לשלם על הרכב, היות ולא ניתן כרגע לזהות כשלים אם קיימים עקב העבודה הגדולה שנעשתה ברכב. לעניין האחריות היבואן לא יאריך אחריות היות והתיקון שנעשה הינו במסגרת האחריות כלומר מימן את מלוא התיקון. אם רצונך באופן מיוחד ברכב הספציפי, עליך לדרוש אחריות לשנה מהמוסך שביצע את התיקון. אם יתנגד המוסך לספק אחריות לעבודה שנעשתה ברכב, הייתי שוקל שנית אם לרכוש את הרכב. בהצלחה

הוסף תגובה: