הלך המנוע לאחר שנתיים היבואן סירב להחליף מנוע ובסוף שילם פיצוי 80000 ש"ח

מאת: אלון מחולון

נכתב ב: 31/03/17

לכל אלה שקוראים באתר. רוצה שתדעו. קניתי בשנת 2013 קאפטיבה מחברת UMI. לא הכנסתי את הרכב לטיפול ב 15000 ק"מ. ב- 20000 ק"מ נדלקה נורית על בעייה במנוע. התברר כי ישנה בוצה במנוע ולכן מנהל שרות ארצי של UMI, סירב להכיר באחריות לכך שסופק לי מנוע עם בוצה. פניתי לדני סער שמאי מומחה בתחום מכונאות רכב, דני נפגש עם מנחם מנהל השרות וזה הבטיח לעשות אך בפועל לא עשה כלום. דני סער ערך חוות דעת ובמסגרתה קבע כי UMI אחראית לבוצה שגילה במנוע, בנוסף קבע כי הייתה רשלנות מקצועית של מוסך הרשת שטיפל ברכב שלי. סוף סיפור זכיתי ו UMI, שילמה לי 80000 והרכב אצלי בקרוב אמכור אותו. נשבעתי כי יותר לא אקנה אוטו ב UMI. תודה דני המחיר ששילמתי לך נשא ברכה. מאחל לך ולמשפחתך חג פסח שמח

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
09/05/17
שלום אלון. שמח אני כי קבלת את עצתי ולא וויתרת כאשר מנהל שרות ארצי טען טענות לא רציניות, כאשר הטיל את האשמה עליך. החברה האלה עושים שימוש בשיטת מצליח, אך כאשר מוגשת חוות דעת מקצועית ומנומקת, יודעים אלה כי הסיכוי שהם יצליחו הוא קלוש ולכן נוהגים כפי שנהגו כלפיך, ומשלמים. מבחינתם התשלום כדאי כי בבית המשפט ישלמו יותר. לשמחתי אתה לא המקרה הראשון שלי. ברכות

הוסף תגובה: