צריכת שמן גבוהה סיאט ליאון 1800 tsi

מאת: אופיר

נכתב ב: 03/05/17

שלום אני אופיר יש לי סיאט ליאון 1800 tsi 15000 קמ האוטו מתפקד מצויין חוץ מצריכת שמן של כל 200 -300 קמ 3 פעמים הלך סליל הצתה שאולי זה קשור והאוטו התחיל לגמגם כל פעם סידרתי את זה אבל אני לא רוצה שזה יקרה עוד פעם בנוסף האוטו מוציא עשן שחור שלוחצים בהתחלה על הגז אשמח לעזרה 0502224128

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
09/05/17
שלום אופיר. במנועי 1800 TSI, ישנה בעיה עם טבעות שמן המורכבות על בוכנות המנוע. חייבים לפרק את המנוע לפרק את 4 בוכנות המנוע ולזות את הבעיה. יתכן כי תידרש להחליף את 4 הבוכנות מדגם שונה כאשר במסגרת זו תאלץ להחליף גם את 4 הטלטלים. במסגרת עבודה זו לבצע בדיקות מקיצות למצבם של הצילינדרים. בעבר הכנתי חוות דעת מקצועית מנומקת לבעיות מנועים אלה. מומלץ לך לפנות לצמפיון, בדרישה לשיפוץ מלא של המנוע על חשבונם או החלפת בלוק המנוע הכולל בוכנות משודרגות, רק במצב זה בעיותיך יעלמו. בהצלחה

אמיר
06/09/19
שלום דני, רכשתי סקודה קודיאק לפני כחצי שנה והתגלו ברכב שתי בעיות שהיבואן מנער מהן עם פתרונות שלא ככ הגיוניים: 1. לרכב היה חסר ליטר שמן אחרי 11 אלף קמ הלבד ושבעה חודשים. לטענתו זה נורמלי. לא זכור לי שרכשתי רכב חדש כלשהו ונדרשתי למלא שמן אחרי תקופה ככ קצרה וככ מעט קמ. 2. הצלחות בין הדיסק ברקסים למגנזיום קיבלו חלודה בכל ארבעת הגלגלים. היבואן אומר שהוא יכול לנקות את זה אבל לא להחליף. החשש שלי שבשפשוף החלודה הבעיה רק תגדל בעוד תקופה מסויימת. אודה לעצתך.

הוסף תגובה: