לאחר שנת שימוש החזרתי את הרכב וקבלתי חזרה את מלוא כספי

מאת: רוני

נכתב ב: 19/05/17

לכל חברי הפורום. שמי רוני ואני גר במושב סמוך לירושלים. בשנת 2012, קניתי טנדר מסוג איסוזו דימקס. עשיתי ברכב קידוחים בארגז ובמרכב כדי להתאים את הרכב לעבודה שלי. לאחר כמה חודשים גיליתי שהאוטו פגום הרעידות ברכב שהתלוננתי עליהם לא נעלמות. כל אשר עשתה חברת יו אם איי, לא עזר, ולכן חיפשתי שמאי מומחה אמיתי בתחום הרכב והגעתי למר דני סער מקיבוץ בית השיטה. דני עשה את עבודתו וגם קיים מפגשים, והדבר הגיע לכך שבניגוד להתנהגות של מחלקת השרות מולי, הפעם, לאחר שדני נכנס לתמונה, הסכים מנחם מנהל השרות הראשי לקבל את האוטו שלי למרות שהיה עם קידוחים וסריטות, ולשלם לי את מחירו. אני הסכמתי אך דני לא הסכים. התוצאה הסופית לעקשנות שהציג דני, הייתה, שהחזרתי את הרכב עם הקידוחים והסריטות קבלתי חזרה את כל הכסף ששילמתי שנה קודם בזמן הקנייה ובנוסף קבלתי החזר של מחצית שכר הטרחה ששלמתי לדני. רציתי שכולכם תדעו על המקרה שלי ואני מאמין שיש עוד אנשים שפנו לדני והוא טיפל בעיניינם והם קבלו את כספם או אוטו חדש במקום האוטו שנמכר להם ונמצא פגום. מוסר השכל. אל תוותרו תחפשו שמאי מקצועי אמיתי בעל קבלות, שהוא חזק מכל אנשי המקצוע של כל היבואנים וגם ישר דרך ואמין, ותנצחו. הגיע הזמן שלא ידפקו אותנו.

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
21/05/17
שלום רוני. אני שמח לגלות כי העלת את הנושא האישי שלך בפורום. אני מקווה כי גם אלון, אנגלה, סולימאן, מוסטפה, אריה ליב ועוד. יעלו את המקרה שלהם וכך יצאו נשכרים כל בעלי המכוניות שהמנהלים בחברות יבוא ושיווק כלי רכב מתעללים בהם. שוב תודה

הוסף תגובה: