התנערות יבואן מכשלים ברכב חדש

מאת: נועם

נכתב ב: 27/07/17

אני מרגישה מחוייבות לשתף את כל חבריי בעלי כלי רכב חדשים. לפני כשנה רכשתי רכב חדש השווק ע"י צמפיון מוטורס. לאחר שימוש סביר לחלוטין ברכב, חשתי כי ישנן רעידות בתחילת נסיעה ובהאצה של הרכב. פניתי כמקובל למוסך המרכזי, אשר טען כי אין כל בעיה ברכב. לאחר 5 פניות ולאחר שהמוסך נתן לי הרגשה של נודניקית, פניתי למר דני סער שהינו מומחה בתחום מכונאות והינו בעל תעודת אומן. בבדיקה שערך דני סער לרכבי כבר בתחילת הנסיעה ברכב, הודיע לי דני נחרצות כי קיימות רעידות שמקורן במצמדים פגומים. דני עשה את עבודתו ואת חוות דעתו העביר למוסך המרכזי, כאשר במקביל הנחה אותי להיכנס בשנית למוסך. בכניסה שלי למוסך לאחר שחוות הדעת של דני הונחה לפני מנהל המוסך, הרכב נבדק שוב ע"י בוחן המוסך, וראו זה פלא, פתאום אכן קיימת בעיה, קבלתי רכב חלופי ורכבי נשאר במוסך. לאחר יוןמיים נתבקשתי להשיב את הרכב החלופי ולקבל את רכבי בחזרה. חבל מאוד שכך מתנהלים יבואני הרכב, שכדי שנקבל שרות מקצועי, נדרשים אנו לשכור שמאי מומחה שרמתו המקצועית היא כזו שמסייעת למוסכים המרכזיים באיתור בעיות ברכבים. תרמתי את שלי לציבור. בהצלחה לכולםםםםםםם

דני סער שמאי רכב מומחה
דני סער
01/08/17
שלום נועם. אני מקווה כי החלפת המצמדים שנעשתה במוסך, אכן תעניק לך את ההנאה הצפויה משימוש ברכב חדש, לי יש ספק שהעבודה שנעשתה בעקבות חוות הדעת שלי שהועברה להנהלת מרכז השרות, אכן זו תביא לפתרון מושלם של הבעיה ברכבך החדש. מומלץ לך, להיות עירנית ולבדוק אם הרעידות שגיליתי ברכבך אכן נעלמו לחלוטין, היות ורמת העבודה המבוצעת במוסכים השונים אינה משופרת ולעיתים הבעיה שגיליתי ברכבך תתגלה גם בסט החדש שהותקן ברכרבך. אם הדבר יתאפשר לי, אבצע בעבורך בחיענה נוספת כדי לוודא שהחלפת המצמדים אכן נעשתה כמצופה והבעיה ברכבך אכן מאחוריך. יום נעים לך

הוסף תגובה: