צריכת שמן

מאת: רויטל צור

נכתב ב: 29/10/17

- רכשתי רכב 2012 חדש. 8000 ק"מ אחרי הטיפול השני נדלקה לי נורת שמן לטענת המוסך המורשה זה נורמאלי, בין כל הטיפולים נדלקה נורת השמן ומצריכה הוספת קילו שמן. כשעברתי את ה 75,000 ק"מ הרכב התחיל לצרוך הרבה יותר ( כמובן שהרכב לא באחריות - לאורך כל תקופת האחריות התרעתי ואף שלחתי מכתב בנושא ) מה צריך להחליף כדי שאוכל למכור את הרכב עם מצפון נקי? - גם צריכת הדלק הייתה רחוקה ממה שהיצרן דיווח. למרות שלי רכב של אותו מותג ישן יותר נאמר לי שזה תלוי ב "רגל" ואותה רגל נהגה בשתי המכוניות. לא מזמן נתנו לי במוסך רכב זהה לשלי רק חדש יותר וצריכת הדלק שם הייתה משמעותית יותר חסכונית. (על צריכת הדלק דיווחתי כבר בטיפול הראשון) - האם יש קשר בין צריכת השמן לדלק? האם יש גורמים מקצועיים שיכולים לבדוק את הרכב? בצריכת הדלק? תודה רבה

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
01/11/17
שלום לרויטל. אכן יש מה לעשות והרבה ובכלל זה תביעה לפיצוי כספי בגין הטעייה שהמוכר ו/או המוסך במידע שאלה מסרו לך. צריכת שמן כפי שאת מתארת מעידה על מצב מנוע ירוד דבר המחייב את שיפוצו ו/או החלפתו. אני חש אי נוחות שלא נועצת בי בתחילה ובכך המוסך היה מתנהל אחרת. לצערי בשל העובדה כי אינך בקיאה בתחום הרכב, קבלת את הדברים שהמוסך סיפר לך והמשך לעשות שימוש ברכב ועכשיו את בבעיה מצפונית ברצותך למכור את הרכב. את נשמעת אדם הגון וטוב שכך, ולכן כדאי לבדוק כבר היום את האפשרות של פניה מקצועית למוסך או למי שהטעה אותך שאלה יממנו לך את החלפת המנוע הפגום דבר שיאפשר לך למכור את הרכב עם מצפון נקי, הדבר אפשרי! בהצלחה

רויטל
05/11/17
שני תודה רבה! הם רוצים להחליף סט בוכנות וטבעות בוכנה להסכים?

רויטל
05/11/17
דני תודה רבה!

הוסף תגובה: