תקלות ברכב שהמוסכניק מתקשה לפתור אותן

מאת: יאיר

נכתב ב: 13/11/17

שלום דני יש לי בעייה דומה לבעייה שהוצגה בפניך לפני כשנה. יש לי סיטרואן סי 3 שנת 2004. לפני כמה חודשים האוטו התחיל לגמגם בעליות וכשהאוטו מתאמץ. המוסכניק שלי אמר שצריך לבדוק כמה אפשרויות. הראשונה הייתה החלפה של מזרקים. חדשים במוסך הראשי מאוד מאוד יקרים אז הלכנו על משומשים. בהתחלה זה פתר את הבעייה באופן חלקי. החלפנו גם קויל הצתה (משומש). זמן מה האוטו תפקד לא רע עד שהבעייה חזרה. המזרקים שהוחלפו היו ממש שחורים. חשבנו שהבעייה היא של דלק מזוהם שהורס את האינג'קטורים. החלפנו למזרקים שהזמנתי מהמזרח (במחיר מוזל מאוד) וזה גם כן לא פתר את הבעייה. עכשיו החלפנו שוב את הקויל, הפעם לחדש. הבעייה לא נעלמה אבל היה ברמה נמוכה יותר. האם יש לך רעיון שאוכל לזרוק למוסכניק שלי איך אפשר לפתור את הבעייה באופן סופי

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
16/11/17
שלום יאיר. איני ממליץ לך, להתערב בעבודתו של המוסך. על המוסך לבצע אבחנה נכונה לבעיה ברכב ולא בשיטת ניסוי וטעייה. במידה והוחלפו חלקים שלא פתרו את הבעיה, על המוסך להשיב את החלקים המקוריים ולעשות את הדרוש כדי לאתר את הבעיה האמיתית, כדי שתשלם נכונה בעבור תיקון הבעיה. לי נראה כי הבעיה שלך נובעת מסתימת מסנן משאבת הדלק שנמצאת בד"כ במיכל הדלק. בהצלחה

הוסף תגובה: