מה ירידת הערך במקרה של החלפת דלת לחדש מקורי במוסך מורשה

מאת: ניסים א

נכתב ב: 17/12/17

שלום רכב נכנס ברכב שלי בטמבון וגם פגע בדלת האחורית. ממה שהבנתי מהמוסך המורשה ששם שמתי את הרכב לתיקון הם מחליפים את הדלת האחורית לחדשה מקורית וכן את הטמבון ותומך לחדש מקורי הרכב שנת 2015 והערך שלו היום כ 115000 כך שכל אחוז משמעותי ביותר... האם יש ירידת ערך כאשר מחליפים חלקים חדשים מקוריים במוסך מורשה? ואם כן כמה ירידת ערך מינימאלית יש במקרה כזה?

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
20/12/17
שלום נסים. בהמשך לתשובתי הקודמת, בבדיקה של הרכב במעמד מכירתו ניתן יהיה לזהות שהוחלפו החלקים היות וימצאו הבדלים בעובי הצבע והדבר יאלץ אותך לוותר לפחות על 5 אחוזים ויתכן כי תידרש לוותר על 10 או קרוב לכך. בהצלחה

נידאל
05/12/19
יש לי רכב הוחלף דלת אחורית זה רכב יונדי i35 האם זה יוריד את ערך הרכב

ליזה
09/05/21
אם הוחלפה דלת קדמית ימנית ברכב קאיה מה אחוז ירידת הערך?

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
10/05/21
שלום ליזה. נכון יותר לשאול את שמאי הביטוח שערך עבורך את דוח התאונה שבגינה הוחלפה הדלת. הפרמטרים לקביעה לא מעטים ורובם מצויים לפניו. בהצלחה

רונית
07/08/22
היי דני על תיקון וצביעת דלת יש ירידת ערך דלת אחורית,והאם על תיקון וצביעת כנף יש ירידת ערך?

פיני
21/08/22
מחליפים לי דלת אחורית מה כדאי לעשות להחליף או לתקן הרכב חדש בן 5 חודשים ואם מחליפים כמובן בחדש מקורי מה ירידת הערך ?

אסף
10/09/22
היי דני עקב תאונה הוחלפה דלת קדמית שמאלית ותוקנה דלת שמאלית אחורית ללא כרוב הביטוח . כמה אחוזים ירידת ערך, תודה

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
11/09/22
היי בוקר טוב לרונית, פיני ואסף. אני כבעל משרד שמאים פרטי, עוסק אני בתחומים יחודיים הקשורים להנדסת רכב ומכונאות רכב, הפחות מוכרים לשמאי הביטוח. כלומר סיוע ועזרה לבעלי רכבים, כנגד יבואנים ו/או בעלי מוסכים, ככל שהאחרונים לא נהגו ביושרה מקצועית ו/או אחרת כנגד בעלי כלי רכב מכל סוג! לאור האמור, הנני ממליץ לפנות לאחד משמאי הביטוח המופיעים ברשימות חברות הביטוח, המסתייעים בחוברות הדרכה, המוענקות להם מהאגוד בו הם חברים. לאור האמור, מומלץ לפנות לכל שמאי ביטוח מצוי. בהצלחה.

דניאל בן חיים
19/09/22
שלום לך

אור
06/11/23
פגעו לי ברכב בתאונה בדלת הקדמית בצד ימין בכנף והחלים לי את הכנף הדלת וצבעו הרכב חדש שנת 2020 יונדאי האם יש ירידת ערך

דוד
08/04/24
מעוניין ברכישת רכב ,הוחלפה דלת אחורית ופגוש האם יש ירידת ערך על זה?, כמו כן חברה נותת אחריות על הרכב לשנה ,סמלת כמו חדש.

הוסף תגובה: