מאת: לאוניד פרטנוי
נכתב ב: 15/01/18
רכב חדש שנת 2016 היה מעורב בתאונת חזית הרכב נישלח למוסך הסדר של חברת הביטוח אחרי כשבוע וחצי. לאחר הוצאת הרכב מהמוסך במהלך נסיעה שיגרתית ביום שישי בערב היתפוצץ צינור מים ברכב הצינור תוקן בכביש הוחלף לצינור אחר אחרי מספר ימים הרכב התחיל להיתחמם ולגרום לחץ במנוע ולהוציא את המי קירור החוצה יום אחרי זה הרכב נישלח למוסך מורשה שם הרכב היה שבוע שלם ולטענתם ברכב לא נימצא שום תקלה ביקשתי שיעשו טיפול 30 אלף הטיפול נעשה, לאחר מספר ימים הרכב ניתקע והיתחמם וכל המי קירור יצאו שוב. שלחתי את הרכב שוב למוסך מורשה שם בדקו לעומק ומצאו תקלה בראש מנוע חשוב לציין שמאז התאונה עבר חודש וקצת המוסך הזמין שמאי והשמאי לא מוכן לקחת אחריות היתקשרתי למוסך שבו נעשה התיקון אחרי התאונה וגם הם לא מוכנים לקחת אחריות (חשוב לציין שלרכב יש אחריות יצרן 5 שנים על מנוע וגיר). ניסיתי לדבר עם חברת הביטוח אבל הם דורשים מהמוסך שהרכב נימצא בו כרגע להביא חוות דעת שבא יהיה רשום שהנזק שנוצר הוא בעיקבות התאונה בתשובה ממנהל המוסך הוא הסביר ואמר שהוא לא יכול להוציא מסמך כזה ושאם אני רוצה לתקן את הרכב זה לשלם 5000 שקל ורק אחרי זה הם יזמינו את השמאי שיעקוב אחרי התיקון ואולי אם ביכלל הביטוח יהיה מוכן לשלם חלק או ביכלל לא לשלם. מה אני צריך לעשות במצב כזה כי כרגע אין לי כסף לתקן את הנזק אני סטודנט ואין לי מאיפה להביא סכום כזה לתיקון מה עליי לעשות?