יונדאי I10 שנת 2015

מאת: עומרי מסיקה

נכתב ב: 29/01/18

יש לי שאלה, אני מעונין לרכוש את הרכב יד 2 מחברת שלמה סיקסט, על פניו המוכר הציג לי טופס בדיקה עדכני של קומפיוטסט הנדסה שיושבים בצריפין. כל הבדיקה עברה בהצלחה חוץ מסעיף 19: שלדת מרכב שם רשום: תקוני מרכב, משמעות נמוכה=סימני פגיעה דופן ימין, תקוני מרכב וצבע, מעיכות בפח, מעיכות בסף, מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים, מרווחים לא תואמים בחלקי מרכב. גג = משמעות נמוכה, מעיכות קלות בגג הרכב. המוכר בשלמה אמר לי שהרכב לא עבר תאונה כלל והוא ממש כחדש. השאלה שלי האם ניתן להאמין לו בידיעה שהרכב עבר מבחן קומפיוטסט בהצלחה או שאני צריך לפחד מרכישת הרכב? לא ברור לי מזה סימני פגיעה דופן ימין ומרווחים לא תואמים בחלקי מרכב? וקומפיוטסט הנדסה שיושב בצריפין הוא מורשה של משרד התחבורה בכלל? אשמח מאוד לקבל חוות דעת על הענין. תודה

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
31/01/18
לאור ממצאי קומפיוטסט, אני מציע לך, להתרחק מהרכב המוצע ולחפש רכב ישן במצב טוב ויש היום רבים מאוד בשוק. לגבי הקביעה כי הנזקים הינם בעלי משמעות שולית, זו הטעייה. המשמעות חמורה היות והמירוחים מעידים על עיוותים בשלדת מרכב, ועל חלקים תחליפיים שהורכבו ברכב במקום חלפים מקוריים היקרים יותר. כפי שאמרתי, תודה לחברה על הרכב המוצע, וצא וחפש רכב אחר ישן אך במצב תקין. בהצלחה

הוסף תגובה: