ניצחתי מוסך שכשל בשיפוץ מנוע

מאת: אלכס מאשדוד

נכתב ב: 02/07/18

רכשתי טרקטורון וזמן קצר לאחר מכן הלך המנוע. בגלל שהכלי היה באחריות תוקן זה על חשבון היבואן. לאחר פרק זמן קצר הלך שוב המנוע. תבעתי את המוסכים ששיפצו את המנוע וגם את היבואן. במהלך המשפט הגיעו 4 בעלי מקצוע, חלקם מהיבואן ושני מוסכניקים. לי היה קשה להתמודד איתם ובית המשפט לא עזר לי, אך הסכים לאפשר לי להציג חוות דעת של מומחה בתחום. פניתי לדני סער שערך עבורי חוות דעת, וגם הופיע לצידי בבית המשפט. להפתעתי, בית המשפט סירב לאפשר לדני סער לחקור את 4 המומחים הנתבעים, ולכן לאחר שהנתבעים חקרו את דני סער על חוות דעתו, עזר לי דני בחקירות שניהלתי כלפיהם. אני ממש לא מבין ברכב בכלל ובטח לא במנוע. דני לא ויתר ועזר לי לחקור את בעלי המקצוע, כשאני אפילו לא מבין מה אני שואל אותם. לשמחתי ניצחתי את 4 המומחים ובית המשפט קבע כי עליהם להחזיר לי את הכספים ששילמתי להם וגם את ההוצאות הכספיות שאלה גרמו לי. היה לי מזל שהגעתי לדני סער, שהוא מומחה גדול בתחום המנועים, וכך הצלחתי בתביעה. אני חושב שאם בטעות הייתי פונה למישהו אחר שהוא לא ברמה המקצועית של דני סער, לא הייתי זוכה. תודה רבה רבה לדני סער, היום אני מבין בתחום וזה יעזור לי בהמשך חיי

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
18/07/18
שלום אלכס. המקרה אכן זכור לי. אני עונה לך, כדי שאחרים יעשו שימוש בעצה שאתן לך ולכם. בכל תביעה נגד יבואנים או מוסכים, זה ברור מאוד שאתה בנחיתות מקצועית. לכן יש לעמוד על זכותך, שהמומחה מטעמך במידה והוא אכן מקצועי בתחום נשוא התביעה יתנהל מול הצד השני שהוא בד"כ מקצועי. לצערי לא עמדת בתוקף על זכותך, לעשות שימוש בי כמומחה מטעמך, דבר שגרם לי אי נוחות מול השופטת, שהתווכחתי איתה על זכותך, והיא חזרה על דבריה, שאני נמצא בבית המשפט כמומחה ולא כבעל דין. לצערי לא קראת נכון את דבריה כי אתה הוא בעל דין והדרישה הייתה צריכה להישמע מטעמך, ולהרשם בפרוטוקול הדיון, דבר שהיה מאפשר לנו במקרה ופסק הדין היה נגדנו לערער על ההחלטה. למזלך, ההתעקשות שלי מול השופטת, הניבה זכייה בתיק, זה היה יכול להיגמר אחרת.

הוסף תגובה: