קניתי רכב מיד שניה שהתגלה פגום למרות בדיקה

מאת: איבגני

נכתב ב: 12/11/18

שלום, רציתי לקנות רכב מיד שנייה בן 3 שנים. בבדיקה שעשיתי נאמר לי שהליקויים מינורים, ולגבי המנוע אמרו טוב אבל לעשות טיפול לאחר הקניה וככה עשיתי. אחרי שלושה חודשים גיליתי כי המנוע אוכל שמן וגם לוקח הרבה דלק. את מי אני צריך לתבוע על הרמאות

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
18/11/18
שלום איבגיני. לאור העובדה שמנוע שאוכל שמן, הסיבה לכך שהמנוע שחוק ובלוי, למעט מקרים בהם קיימת נזילת שמן עקב קרע בצינורית או במחזיר שמן, הרי זכותך לתבוע את המוכר ואת מכון הבדיקה. סיכויי ההצלחה שלך גבוהים, אך לצורך כך תידרש חוות דעת מומחה, שתציין את הסיבות לכך שמנוע הרכב שורף שמן. בהצלחה

רוחמה
18/12/18
קניתי רכב שלפני הבדיקה אמרו לי אין פגיעות שילדה ולא תאונות .לאחר הבדיקה אמר הבוחן שיש פגיעה בקורת שילדה ולא פירט זאת בעפ הוא פתח מכסה מנוע והראה לי את הקורה ואמר היא רק התעקמה והחזירו אותה למקומה זהו !!! .בנוסף יש תיקון ומילוי חומר בקורה .מילוי חומר בפח חזית וגשר עליון מולחם .לא הבנתי מה זה בכלל אין לי שמץ של מושג בנ"ל. זה ראיתי רק בבית כי לא הבנתי מזה כלום.לאחר בדיקה גיליתי שהרכב היה באובדן גמור להלכה .ולא אמרו לי שמץ מילה על כך . לי היו נזקים של עו"ד בסך 4000 אלף וגם בדיקה של 600 שח . מה ניתן לעשות כעת . הרכב הוחזר קבלתי את השיק . אבל אני רוצה את הכסף שלי בחזרה .

הוסף תגובה: