רכב לא הספיק לצאת מהיבואן

מאת: איגור

נכתב ב: 06/01/19

שלום רב, זה מה ששלחתי לחברת לובינסקי לגבי 3008 החדש... שלום רב, היום הגיע היום שהתקשרו אלי והזמינו אותי לקבל את הרכב החדש שהוזמן (3008 SE)!! בעת קבלת הרכב זוהו בעיות הבאות: 1.בעת העצירה בנהיגה של 100קמ"ש ומעלה יש רעד עם רעש 2. המכסה המנוע שקוע ובצדדים יוצא מהפרופורציות לעומת רכב שבתצוגה פתרון שהוצע: 1.מיד חזרתי לחברה, שלחו אותי למוסך והחליפו צלחות וברקסים, אמרו שהיה פגם מהמפעל והם היו עם סטיה מעל המקובל, כמו כן, בדקו גם צלחות מקדימה ונאמר לי שיש סטיה אבל לא מספיק גדולה על מנת להחליף (רכב חדש עם 3ק"מ - לא 3000ק"מ)!! ביקשתי שיחליפו גם כן את הצלחות והברקסים מקדימה, אמרו כאשר תהיה סטיה יותר גדולה אז תבוא ונחליף!! *המוסך בשמחה רבה מחכה לי בזרועות פתוחות לראות אותי בעוד כמה חודשים (הזוי, אבל כנראה מקובל בנוהל). *צירפתי וידאו של צלחות שהורידו, זה צלחות שנסעו 3ק"מ?????? לא מאמין ואף אחד לא יאמין!! האוטו אולי לא נסע אבל הדיסקים היו בשימוש!! 2. יש תמונות ווידאו של מכסה מנוע של רכב שלי (לבן) ויש תמונה של אותו רכב בתצוגה (גם SE ) ראו הבדל! אני השארתי את הרכב בחברה (2 מפתחות וטסט וספר הרכב) ונסעתי. אופיר (סניף חיפה) התקשר אלי ואמר שהם יקחו את האוטו עם גרר לרשל"צ לתקן ולבדוק את הכל ויחזירו את הרכב כשיהיה מוכן! מדוע ולמה במקום לקבל את הרכב, אני צריך להעביר את היום במוסך שיתקנו לי, שישבו אנשים מלוכלכים (כי זה מוסך) שאולי ישרטו (לא קרה) את הרכב החדש שלקחתי מהחברה. למה צריכים לקחת אותו על מנת לתקן??? למה??? מראש נורא פחדתי לקחת את הפיז'ו בגלל התדמית ועוד רכב חדש מהחברה שמאבד כל כך הרבה, בשנים הראשונות ובכל זאת החלטתי לתת אמון, לצערי מאוכזב שאין לתאר. רציתי להיות הראשון שנוהג ברכב, שאני יודע בוודאות שאין בעיות איתו, שאף אחד אחר לא נהג בו, הבנתי שטעיתי ובגדול!!! אני רוצה להאמין שתקראו עD7 הסוף את המייל... אני מבקש להחליף לי את הרכב לרכב אחר!!!!!!! נרכש בסניף חיפה תודה רבה

הוסף תגובה: