הרכב החדש נמצא פגום

מאת: ישראל

נכתב ב: 22/01/19

דני שלום רב ! דיברתי איתך לגבי הסקודה סופרב. הרכב עלה לכביש בסוף 7 -2017 ימים אחדים לאחר כבלת הרכב נתקלתי בעת נסיעה לאחור בתמונה שחורה על גבי המסך תוך כדי נסיעה לאחור או שהמסך נתקע לגמרי בתמונה שחורה או מסך כפול ( תמונה כפולה ) שם התחילו הבעיות והחברה טענה בתחילה שהאחריות היא של גיל קאר המתקינה המקומית אולם לאחר החלפת חלקים רבים במערכת אצלגיל קאר האחריות על המשך הטיפול עברה לסקודה ומאז הם עובדים בשיטת המריחה וגרירת רגליים ( יש לנו עדכון גרסה חדש או עכשיו נחליף מסך חדש וזה יסתדר או כל מיני תשובות מהיצרן או החלפת מערכת הויז וכו") כל הדבריים האפשריים נעשו והוחלפו , אך הבעיה עדיין קימת ומחמירה כל פעם שהרכב נכנס למוסך חזרתי אליהם עם יותר תקלות כגון לחצן דלק חשמלי הוחלף כל היחידה כפטור הנעה הוחלף (היה עושה בעיות בעת ההתנעה של הרכב ) מה שקורה נכון להיום שהם הציעו החלפת רכב חדש שאני יוסיף 100000 אלף שח שזה לא הגיוני או הרחבת אחריות ל3 שנים ובסוף התקופה הם מתחייבים לקנות את הרכב ממני במחירון , יש לי כרגע גם רעשים לפעמים מהמתלים של הגלגלים ( אני מרגיש כאילו אני נוסע על רכב שנות ה80 ) אני יודע שביטול עסקה לא בא בחשבון לכן אסמח לשמוע את דעתך האם לתבוע פיטצוי כספי או לעשות החלפה אצלם לרכב חדש בכפוף לחות דעתך המקצועית , לא הגיוני לשלם 240000 על רכב ולהיות אצלם כל היום במוסך ( בפירוט של התקלות ניתן למצו בין היתר נזילות החלפת צינור נוזל קירור כמה פעמים עשו עדכון גירסא לזכרונות המושבים וכו )

הוסף תגובה: