רכב מאבד מים

מאת: משה פדידה

נכתב ב: 06/11/19

נעשה ראש מנוע חדש לפני 6 חודשים מאבד מים ללא נזילות כל הצינורות וראדיאטור חדשים ולא מתחמם , אבל כשהרכב בניוטרל , מגמגם ומוציא עשן לבן ובנסיעה הוא נוסע יפה ולא מגמגם המוסך שטיפל בראש החדש טוען שהמנוע או עקום או שיש סדק ללא שפתח את הראש וטוען שמים יוצאים ממזרקי החימום של הסולר האם זה נכון תודה ויום נפלא ה

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
06/11/19
שלום משה. בוודאות קיים מעבר של מי קירור ממערכת קירור המנוע, לתאי השריפה של המנוע. לעניין החלפת ראש המנוע, יש לברר אם הוחלף ראש המנוע בחדש או אולי במשומש מפירוק. ניתן לבצע בדיקה לאיתור הכשל במנוע, בכך שיוכנס אוויר בלחץ לכל צלינדר וצילינדר, דרך פתח אינזקטור, או מצת חימום, וכך ניתן לזהות את מיקום הפגם. בעל מקצוע מיומן ידע לעשות זאת, לצערי הוותיקים במקצוע, הבקיאים באופן הבדיקה מעטים הם בשוק. שווה להשקיע לאתר אותם. אם במוסך לא יבינו את מבוקשך, אין לי בעיה להדריך אותם לגבי אופן ביצוע הבדיקה. בהצלחה

משה פדידה
06/11/19
דני היקר אני מודה לך על האדיבות והמקצועיות אני אבדוק את זה ובמידה ולא אמצא איש מקצוע מתאים אעדכן אותך שיהיה לך יום נפלא ושוב המון תודה

משה
07/11/19
שלום דני כמו שאמרתה כדאי שתשלח לי הדרכה לבצע את הבדיקה ואעביר את זה הלאה תודה ויום טוב משה

הוסף תגובה: