שאלה

מאת: ליאת טבול

נכתב ב: 12/01/20

שלום ,ברשותי פורד קוגה 2014 . לפני כחצי שנה הוחלף מנוע ברכב (במנוע חדש ) כעבור כמס׳ חודשים גם הגיר הוחלף .לאחר החלפת הגיר נשמעו רעשים אך במוסך נאמר לי שזאת לא בעיה ושניתן להמשיך לנסוע עם הרכב עד שיגיע גיר אחר (ע״מ להחליפו ) . כיומיים אחרי התקנת הגיר (שמרעיש) פתאום באמצע נסיעה נתקע הרכב .מבלי שנדלקה כל נורה וכאשר יש מספיק מים ושמן כפי הצורך . מבדיקה של המוסך נמסר לי ששוב צריך להחליף מנוע ! רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין החלפת הגיר לבין התקלה במנוע ?

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
12/01/20
שלום ליאת. הבעיה ברכב שלך הרבה יותר שורשית, ולצערי נוצל עד כה. כדי שאוכל לעזור לך, שלחי לאימייל האישי שלי d@dannysaar.net את כל המסמכים הקשורים לרכבך, כגון: טופס הזמנה, חשבונית רכישה, כל החשבוניות וכל מסמך אחר הקשור לתיקונים ו/או טיפולים שנעשו ברכב, גם כאלה שנעשו במסגרת האחריות וללא תשלום. יש בעיה חמורה עם הדגם הזה, עד כה טיפלתי בכ- 8 רכבים, חלקם נוסעים כבר עם רכבים אחרים חדשים במקום הפגומים שסופקו להם, וחלקם נמצאים בשלבי הטיפול. יש לך זכות לקבל מדלק מוטורס את כל המסמכים הקשורים לכל התיקונים או הטיפולים שנעשו ברכבך, מיום בו סופק לך. אל תוותרי!

הוסף תגובה: