תרגיל של מוסכניקים

מאת: אביב וולפסון

נכתב ב: 14/02/20

נסעתי ברוורס בחניה ונתקעתי בפינת קיר בעוצמה לא חזקה ,נשבר המחזיר אור אך לא נגרם נזק לטמבון,במוסך אמרו שבחלק האחורי יש נזק וקרע באיזה חיבור ,דברים שאני לא מבינה בהם כלל שורה תחתונה להחליף טמבון כדי להחליף מחזיר אור ,?נשמע הגיוני????

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
14/02/20
היי אביב. קשה לי כבעל מקצוע להתחבר לקביעה שלך, היות ואיני יודע את עוצמת המפגש, את מיקום המפגש ואת הנזק המיתי. יחד עם זאת אמליץ לך להיות נוכחת במוסך בעת הפירוק, ולדרוש לראות את הנזק לכאורה שקרה למגן. בנוסף גם אם קיים נזק תאתרי בגוגל בית מלאכה לשיקום נגנים ותגלי שניתן לתקן בעלות סבירה של 600 ש"ח, או בקירבת סכום זה. בהצלחה

אביב
14/02/20
תודה רבה על התגובה ,מקווה לא ליפול בפח:) הבעיה אינה במגן אלא במחזיר האור ,הוא היחיד שנפגע, איך אוכל לתאר את עוצמת הפגיעה ,רוורס ב10 קמ"ש...

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
14/02/20
היי אביב. אני מבין שלדעתך במהירות של 10 קמ"ש לא יתכן נזק ממשי לרכב. איני יכול להסכים איתך, היות ואני מכיר את העוצמות שמפתחים מנועים בכלי רכב. היות ואת מתעקשת וכנראה בצדק, שהנזק הינו מינורי, אני מציע לך למצוא דרך להעביר אלי תצלומים של הנזק, ואשתדל לכוון אותך. בהצלחה

אביב
15/02/20
סליחה על הנדנוד, הסברה היחידה שלי היא שאולי מדובר בנזקים מצטברים ברכב מפגיעות אחרות,היא שהביאה פגיעה כזאת למצב כזה מורכב יכול להיות?

הוסף תגובה: