הנזקים שגורמים אלה המתחזים למומחים בענף כלי הרכב

מאת: קובי מראשל"צ

נכתב ב: 13/09/20

שלום רב למומחה דני סער. אני ברוך השם מבוגר מאוד, בריא ושמח בחלקי. אני מחזיק כלי רכב עוד משנות השבעים של המאה הקודמת. כמי שאוהב ועוקב אחר ההתנהלות בענף הרכבים בארץ, אני מגלה שנמצאים היום בענף אנשים שאין להם מושג בתחום יותר מאשר לאישתי שכל הבנתה נסמכת על כך שהיא נוהגת שנים רבות במכונית. איני מבין כיצד אלה נכנסו לענף אך ברור לי שאלה עושים נזקים לאנשים רבים, במסגרת בצע כסף. כלומר כדי לקבל כספים הם מציגים עצמם כמהנדסי רכב מה שלדעתי לא קיים כלל בארץ, והאיש הפשוט או האישה שאינם מבינים בתחום משלמים להם. האם יש לך כאדם פחות או יותר המצוי בגילי להמליץ לי ולאחרים מה עלינו לעשות כדי לא להיפגע. תודה מראש

דני סער שמאי רכב מומחה
שמאי מומחה דני סער
23/11/20
שלום קובי. לצערי אתה צודק מאוד. הבעיה שאלה המתחזים מצליחים להטעות גם את שופטי בתי המשפט ברחבי הארץ. אני חושב שיש מה לעשות! וחובה לעשות!!! כשנדרש מומחה אם לגבר או אישה פרטיים כמו גם כמומחה מטעם ביהמ"ש, חובה עליכם לדרוש ממנו להציג בפניכם חוו"ד ישנה שלו, כדי שתלמדו על הניסיון והרזומה שלו. אם לא תמצאו ברזומה בסעיף ההשכלה, לימודי מכונאות רכב, התרחקו מהם כמו מאש! אם לו תמצאו ניסיון מעשי אמיתי בעבודה במוסך ובהמשך ניהול מוסך. התרחקו ממנו כמו מאש. אם שאלות שישאלו ע"י מוסכניק מטעמכם, או כל בעל מקצוע אמין אחר מטעמכם, ייענו בגימגום או בהעדר ידע (עפ"י התרשמות המוסכניק מטעמכם), התרחקו מהם כמו מאש. אם חלילה ימונו אלה ע"י ביהמ"ש כמומחה בתיק שאתם תובעים או נתבעים, תבדקו היטב מה רמתו של המועמד. ובעיקר האם האופן שהוא הציג עצמו בפני בית המשפט נכון או מטעה. במידה והאדם מתחזה ומקבל על עצמו את העבודה, בשל התמורה הכספית המשולמת לו, ולא תפעלו מייד, צפויים לכם נזקים כספיים ניכרים והפסד בטוח במשפט, מטעמים אלה: המתחזים, תלויים במנהלי המוסכים ו/או בעלי המקצוע של היבואנים השונים. בעלי המקצוע של היבואנים יודעים שהמתחזים אינ ם מבינים בענף המכונאות, ומתמרנים אותם לטובתם, כך שחווה"ד שתוצג בפני ביהמ"ש, תהיה נגדכם ולטובתם, מצב המבטיח הפסד בטוח שלכם במשפט! אל תסמכו ששופטי בתיהמ"ש יעשו עבורכם את העבודה! הם אינם פנויים לכך! בהצלחה. ראו הוזהרתם.

איבגני
26/11/20
מומחה לרכב, מיהו ומה הכישורים הנדרשים, לשאת תואר זה.

הוסף תגובה: