מומחה בית המשפט

מאת: אבי

נכתב ב: 30/04/21

שמי אבי ואני מתגורר בחולון. הרכב החדש שקניתי נמסר לי עם פגמים בהנעת המנוע. במשך שנה תמימה לא הצליחו במרכז השרות לתקן את הרכב. לא הייתה לי ברירה מאשר לתבוע את היבואן, שיקח את המכונית ויחזיר לי את הכסף. בית המשפט מינה אדם שהציג את עצמו כמהנדס רכב. מתברר שיש הרבה כאלה רשומים בבתי המשפט!!! המומחה שמינה בית המשפט לא מבין שום דבר! עשה נסיעות ארוכות ברכב, כשהבעיה לא קשורה לנסיעה אלא רק להנעה! עכשיו אני בצרה! לא רק שהיבואן דפק אותי כשמכר לי רכב פגום. עכשיו דפק אותי גם השופט שמינה כמומחה בן אדם שאין לו הבנה במכוניות - התברר שהוא מהנדס אבל במכונות. הגיע הזמן שהנהלת בית המשפט, תשקיע בבדיקה של האנשים המופיעים ברשימת המומחים, כי השופטים עצלנים!!! לא בודקים לפני מינוי מומחים מטעמם! אני לא מוותר! הייתי צמוד למומחה בית המשפט ולפי השאלות שהציג לי והנסיעות המיותרות ברכב שלי, הבנתי בקלות שהבן אדם לא מבין כלום במכוניות!!! אני הבנתי, למה השופטים לא מבינים. בבהקשה הפיצו חומר זה, כולל למנהלי בתי המשפט, כדי שאתם לא תפגעו כמוני. אפשר גם לעשות בדיקה אישית ולא לסמוך על השופטים, כך שימונה רק מי שיש לו ניסיון מקצועי ממשי בהתחום. תואר מהנדס לא עוזר לנו!!!

הוסף תגובה: