שמאי רכב שהוא מומחה אמיתי גדול בהרבה מידות על כל מנהל מוסך

מאת: איילת

נכתב ב: 22/05/21

שלום לחברי הפורום. שמי איילת ואני ובעלי מתגוררים בגוש דן. בדומה לכל משפחה ישראלית גם אנחנו מחזיקים שתי מכוניות. מרגישה חובה לשתף את כולכם. היו לנו בעיות ברכב החדש וחיפשנו מומחה אמיתי. לשמחתי עוה"ד שלנו המליץ על דני סער מבית השיטה. לא אעייף אתכם, הבחור עשה עבודה ואנחנו נוהגים ברכב אחר כמובן חדש 0 קילומטרים. העניין מיוחד משום שברכב הישן לאחר שיצא מטיפול במוסך, נסעתי לא הרבה והמנוע הלך. ברור שהמוסך התנער מאחריות והטיל את האשמה עליי. לצערי בעלי נפל בפח והאמין שלא נהגתי נכון ובשל כך הלך המנוע. כמו שתיאר המוסך. לא ויתרתי, והרמתי טלפון לדני. דני כמומחה ביקש לקבל מסמכים שהיו נחוצים לו וכעבור יום הודיע לי שאני צודקת ובעלי נפל בהטעיה של המוסך. בפגישת גישור, הבחנתי כמה קטן בעל המוסך מול דני וזה עשה לי טוב בנשמה. בקיצור המוסך החליף את המנוע ברכב הישן שלי במנוע אחר מושלם על חשבונו. רוצה לציין, כי שילמתי לא מעט לדני על שני המקרים, אבל הוא שווה כל אגורה. דומה הדבר לעין עצלה שהייתה לבננו הצעיר. חיפשנו ולא התפשרנו גם כשהמומחה האמיתי עלה לנו פי 10 מרופא רגיל. אבל בננו ליאור גדל להיות חתיך יפה ומשגע. גם במקרה זה הרופא המומחה היה שווה כל פרוטה מהסכום ששלשלנו לידיו. ממליצה לכם. לפני שמתקשרים עם אדם המציג עצמו כמבין בתחום, בדקו אותו היטב. מסתבר שהזול הוא יקר!!! מי שהפרוטה אינה מצויה בכיסו לא יכול להרשות לעצמו להיכשל. לכו עם המקצוענים הם שווים. איילת

הוסף תגובה: