מאת: טלי
נכתב ב: 23/05/21
שבוע טוב לחברים בפורום. קראתי ואני צמודה לפורום, ולכן הרגשתי חובה לתרום כמו חבריי האחרים. בבעיה שתבעתי כנגד יבואן והמוסך שלו, בית המשפט מינה מומחה שהתהדר בתואר מהנדס רכב. לפיח השאלות שהמומחה שאל אותי הבנתי מיד שאני בצרה. לי היה נדמה שהוא מבין יותר ממני אבל לפי השאלות ששאל, חרב עולמי. מצער מאוד שהשופטת לא זיהת את רמתו הנמוכה בתחום בו הוא התהדר. כדי שלא יהיה פסק דין לרעתי, כפי שיעצו לי עו"ד ביקשתי לחקור את המומחה על חוות דעתו. לי המליצו לשכור את שירותיו המקצועיים של מר סער דני מקיבוץ בית השיטה. הפחד שהשתקף מפניו של המומחה כשהוא ראה את דני סער אמר לי הכל. הוא הסתכל על העו"ד בבהלה, ואז העו"ד שאל את השופטת מה דני עושה באולם. זה לא עזר להם, דני סער התערב ככל שצריך והודיע מפורשות לשופטת ש/המומחה מדבר שטויות. התוצאה המומחה חוות דעתו נמחקה, ודני סער נדרש להגיש חוות דעת מקצועית וככל שהצד השני יבקש יסכים להיחקר עליה. דני סער מיד הסכים לתנאים וכך היה. בפועל יצאתי מנצחת. גם אני אומרת לכם, תבדקו היטב מיהו המומחה שבית המשפט ממנה. השופטים לא יעשו לנו את עבודת הבדיקה. בעזרת השם, ובתקווה שלנו בעלי המכוניותץ ייעשה צדק