המנוע קרס לאחר סיום האחריות

מאת: יחזקאל

נכתב ב: 08/10/21

שלום רב לכל חברי הפורום. שמי יחזקאל ואני תושב מעבר לקו הירוק. לפי כשנתיים לערך כשנסעתי עם משפחתי לצפון, נתקעתי באזור יוקנעם. הזמנתי מכונאי, והוא בישר לי שהמנוע הלך/קרס. פניתי ליבואן ממנו קניתי את האוטו, והוא הודיע לי שבגלל שעברתי את תקופת האחריות בשלושה חודשים, וגם הק"מ ב- 5000 ק"מ, אין לי אחריות, ולכן אני צריך לשלם את התיקון. התייעצתי עם סוכן הביטוח שלי, והוא הפנה אותי למר דני סער קיבוצניק מהצפון. מר סער לאחר ששמע אותי ובדק את ההיסטוריה של הרכב, הודיע לי, שקריסת המנוע תחילתה הייתה כשהייתי עדין בתקופת האחריות, ולכן יש סיכוי גדול, שהם יתקנו הכל על חשבונם. מר סער שעשה עליי רושם חיובי ואמין, נשכר על ידי וטיפל בכל הנושא כשאני ממשיך בעינייני ובעסקי בשימוש ברכב שכור. כעבור כחודש קיבלתי הודעה מהיבואנית, שהם מחליפים לי את המנוע, ועוד רכיבים שדני ציין בפניהם, כמו ממיר קטליטי ועוד דברים שאני לא מבין בהם. חלפו שנתיים שאני משתמש ברכב והוא מצוין. כל הכבוד למר סער. בימים אלה התקלקלה לי מכונה בעסק, ודבר ראשון שעשיתי פניתי למר סער. מסתבר שמר סער מומחה בענף מכונות לא פחות מענף המכוניות. גם במקרה זה, משווקת המכונה שקודם הטילה אחריות עליי, פיצתה אותי בכל הנזקים במכונה, רק כדי לא לעמוד מול מר סער בבית המשפט. כך גילה לי הטכנאי שהופיע במפעל שלי. אני לא נמצא מידי יום בפורום, כי אני מנהל את עסקיי. היום החלטתי להביא מקרים אלה, לידיעתכם. מאחל לכולם, שבת שלום.

הוסף תגובה: