מאת: נטלי
נכתב ב: 26/01/22
שלום רב. שמי נטלי. ברצוני לשתף את כל חברי הפורום במקרה הפרטי שלי ושל בעלי. בעלי יואב, בהכשרתו הוא מהנדס מכונות. רכשנו לפני כשנתיים רכב חדש מחברת קרסו מוטורס. עוד לפני הטיפול הראשון ברכב, הבחנו בבעיות בהתנהלות מערכת המיזוג ברכב. בעלי שכאמור הינו מהנדס בהכשרתו, חשב לתומו שישנם בארץ מהנדסי רכב, ופנה לאחד מאלה המציגים עצמם ככאלה. כבר בתחילת הטיפול של אותו אדם שהציג עצמו כמהנדס רכב. הבחין בעלי שהאיש עסוק בשאיבת ידע ממנהל המוסך, שכלפיו היו הטענות שלנו. בחלוף זמן, זהינו כי הקלפים שבידנו כנגד המוסכניק, הולכים ואוזלים בשל העדר הבנה בענף המכונאות של המהנדס מטעמנו. ביקשנו מהמהנדס לעצור את הפעולות שביצע עד כה, ופנינו לשמאי, הנדסאי ומנהל המוסך מר דני סער מקיבוץ בית השיטה. כבר בשיחה עימו (נוכחתי בסלון עת בעלי שוחח עם השמאי דני סער), הבחנתי את השלווה והרוגע שאפפו את בעלי. כשביקשתי לברר את פשרן, הודיע לי בעלי, שמצאנו את המקצוען המתאים לטפל במצוקתנו. ואכן לאחר שהסדרנו את תשלום שכר טרחתו של דני סער (זה היה התנאי הראשוני של מר סער), הוא לקח את המושכות לידיו, וניהל בהצלחה יתרה את הפעולות כנגד היבואנית. לאחר חודשים בודדים שמר סער מבית השיטה פעל בשמנו (הענקנו למר סער יפוי כוח מטעמנו), קבלנו פנייה ממנהל שרות לקוחות של היבואנית. בפנייה זו הבהיר לנו מנהל השרות כי אין לו רצון להגיע עמנו לבית המשפט, והציע חלופות טובות כולל השבת מלוא כספנו תוך השתתפות במחצית השכר ששילמנו למר סער (מותנה בהצגת חשבונית מס). אושרנו היה בשמים! זו הסיבה שמבקשת אני לשתף אותכם. אל תרימו ידיים. אמנם היבואניות גדולות בממון, אך מול דני סער הם לא כל כך גדולות במישור המקצועי. שיהיה לכם חבריי, הצלחה גדולה. נטלי