מומחה רכב אמיתי

מאת: יהונתן

נכתב ב: 17/05/23

שלום לחברי הפורום. שמי יהונתן ואני טייס בשרות קבע. בשל בעיה ברכבה של רעייתי, פניתי לעו"ד קרובת משפחה מאזור חיפה. הנעו"ד הפנתה אותי למר דני סער תוך ציון שמשרדו אינו זול, אך שווה כל שקל. פניתי לדני סער ובקשתי פרטי חשבון בנק כדי לבצע בעבורו העברה בנקאית, דני ביקש שלא אבצע כל העברה לחשבונו, עד אשר אעביר אליו את החומרים לבדיקתו. לאחר 3 ימים, התקשר אליי דני סער, וביקש לא לבצע את העברת התשלום בעבורו, היות ומבחינתו התיק לא יצלח, כי האשמה היא עלינו ולא על המוסך ו/או היבואן. השתוממתי וביצעתי כ- 6 בדיקות לדברים שהוא תיאר בפניי, במקצועיות רבה. לימים התברר לי שדני סער צדק במאת האחוזים, וכספי היה הולך לאבוד. התקשרתי לדני סער, כדי להביע תודתי והערכתי, תוך ציון כי הדברים אינם מובנים מאליהם. מהכרותי את בעלי המקצוע בארץ, כולם כאחד היו מקבלים את כספי, גם אם סיכויי ההצלחה שלי היו ידועים להם כנמוכים מאוד. בחרתי להביא את הנושא לידיעת חברי הפורום, כדי שנזכה כולנו שבעלי המקצועות בארץ, ילמדו ולו מעט, מהתנהלותו המקצועית ובעיקר ההוגנת של מר דני סער, מקיבוץ בית השיטה. יום טוב ונעים לכולנו. יהונתן.

מרדכי
17/06/23
שלום לקבוצה. גם לי קרה דבר דומה, וניצלתי מעצם שיחה שניהלתי עם מר דני סער המומחה. הגעתי עם רכבי למוסך באזור תעשייה כפר סבא. לאחר בדיקה קבע המוסך שהבעיה אצלי קשורה למשאבת ההזרקה והמרססים, תיקון של 7000 ש"ח לא סופי ציין המוסך! חיפשתי עם מי להתייעץ ולמזלי הגעתי למר דני סער. מר סער לאחר שחקר אותי לגבי התנהלות הרכב, הנחה אותי לשלם למוסך בעבור העבודה שנעשתה ולצאת עם הרכב מהמוסך. אכן שילמתי 300 ש"ח, ויצאתי עם רכבי מהמוסך. בהמשך פעלתי לפי הנחיות של מר סער. הבעיה אצלי נעלמה בפעולה שביצעתי בעלות של כ600 ש"ח. התקשרתי למר סער להודות לו, ומר סער ביקש שאמתין עם התודה לחודשיים של שימוש ברכבי, כשאהיה בטוח כפי שהוא בטוח! שאין כל בעיה במנוע, וכך פעלתי. הקשר עם מר סער חסך לי אלפי שקלים, עוגמת נפש וימי מוסך לא מעטים. תודה למר סער

הוסף תגובה: