שלום לחברי הופרום.
אני רוצה לברר מי יכול להיות מומחה אמיתי שיערוך חוות דעת שבית המשפט יוכל להבין ולהחליט החלטה נכונה?
שלומי מהעוטף
05/07/24
סופ"ש נעים מיכל.
שאלתך חכמה!
יש הרבה שהצליחו להרשם ברשימת המומחים של בתי המשפט, כשבפועל את יודעת טוב מהם בנושא רכב.
כך המדינה שלנו נראית - ראי מה קרה לנו בעוטף!
מומלץ לך ולכולם! כל מומחה שיוצע אם משופט או מהצד השני, כדאי לבדוק אם הבחור עבד בפועל במוסכים לפחות עשרים שנה ויותר מזה.\
אני מוסכניק, ואני מודיע לך שאם המועמד לא עבד בפועל כמכונאי וכך הגיע להיות מומחה - הוא לא מומחה!!! בשביל להבין בנושא הנדסת רכב או מכונאות רכב דרושים 30 שנות עבודה בתחום.
מבדיקה שנעשה ע"י גוף חשוב בארץ, יש בארץ מעט אנשים שיכולים להיחשב כמומחה בענף כלי רכב.
מי שאין לו את זה, תמיד יעוות את האמת, כי הוא לא מבין והחזק יכוון אותו לטובתו.
הקפידו!
אביאן
07/07/24
היי גם אני ניכוותי מזה שבית משפט מינה מישהו שטען שהוא מהנדס רכב, דבר שלא נבדר ע"י ביהמ"ש - אין מהנדסי רכב בארץ!!! לכן תחפשו תמיד שמאי רכב בעל וותק רב שיש לו רקע בעבודות במוסך. כלומר עבר את כל השלבים עד שקיבל תואר מומחה. לקבל תואר מומחה בענף המכוניות (לא מכונות! לא דומה!!!) צריך לעבוד במוסך בפועל לפחות 20 שנים, ולהיות בעל מומחיות מניסיון עצמי. אחרת גם אתם תוכלו אותה.
יש הרבה שרלטנים בענף, והשופטים לא בודקים! עתה. תבקשו לברר איתם איפה עבדו בשיפוץ המכללים שהם נושא התביעה שלכם.
ראו הזהרתם.
ד"א אבא שלי מהנדס מכונות, ולבעיות שלי ברכב שלי, נסעתי להיפגש עם המומחה מבית השיטה, ורווח לי.
תהנו, ובהצלחה לכולכם. אביאן
גיא
10/07/24
שמי גיא ואני מהמרכז.
תבעתי מוסך בשל סבל נוראי והפסד כספים גדול. הנושא הגיע לבית המשפט והשופט מינה מישהו שהציג עצמו בעבר כמהנדס רכב (אין כזה מקצוע בארץ!) וכשעלו עליו שהוא לא מהנדס רכב ובכלל לא מבין ברכב אלא אולי במכונות, וההבדל ענק - מכונות מופעלות בתעשייה ומונעות ע"י מנוע חשמלי, וברכב שלי המנוע מונע בבנזין. בקיצור כשאסרו עליו לכתוב דוחות הוא קרא להם חוות דעת, הוא יצר קשר עם שפי שמאי משוהם שעוסק בשמאות תאונות דרכים. בקיצור בסיוע של שמאי הביטוח שפי, הוא הצליח לקבל תעודת שמאי רכב שלמעשה היא שמאות ביטוח. לאחר מכן חזר לסורו, וכיום מציג עצמו כמהנדס מכונות מומחה רכב. מניסיוני אינו מבין כלל ברכבים, וכל התנהגותו הינה רמיה שגוררת לנו הפסדים כספיים ענקיים. השופטים לא טורחים להוציאו מרשימת בתי המשפט, דבר שגורם לרשמים ויתכן שגם שופטים עצלים למנותו כמומחה מטעמם - אסון.
חייבים להתאחד ולהוקיע נגע זה מאתנו.
הצלחנו כנגד החמאס, נצליח גם בזה.
אינשאלה!!!