רכב אוכל צמיגים בצורה מוגזמת

מאת: אבי שביט

נכתב ב: 18/09/24

פניתי לדני לטובת ייעוץ משפטי בנושא רכב חדש שגמר את הצמיגים אחרי 18 אלף ק"מ בלבד. מדובר בצמיגים של קונטיננטל מקוריים של הרכב. לך תוכיח עכשיו בבית משפט שהבעיה בצמיג ולא ברכב/נהג/כבישים.... דני בא עם פתרון פשוט ואלגנטי: תוציא מכתב לחברת הצמיגים וליצרן הרכב עם הבעיה ותשמור אותו לעצמך. תרכוש צמיגים חדשים ואת הישנים תשמור. אם הצמיגים החדשים נאכלים באותו קצב, הבעיה לא בצמיגים, אם הצמיגים החדשים יחזיקו מעמד יותר, הבעיה בצמיגים הישנים" אלוף. תודה רבה.

שלא יציקו לי
27/09/24
שלום אבי. וואו אני מסכים איתך. הייתה לי בעיה ברכב, וארבעה מוסכים שיגעו אותי, עד שאיבדתי את אמוני בהם וברכב שלי. בשיטוט בגוגל הגעתי למר סער מבית השיטה. הבחורהקדיש לי את כל הזמן בנינוחות של קיבוצניק, ופתר לי את הבעיה. אציין שבשיטוטיי שוחחתי גם עם אביעד שמואלי, שמלבד לזיין את השכל, לא מבין הרבה בתחום! שוחחתי עם נמרי, שמופיע לפעמים בטלוויזיה, הרבה סיפורים ללא תוכן מקצועי. על שלמה נצר, אפנה אליו כשאתעניין בכרסומת לנגריה של דודי מנחם, בעניין רכב אברח ממנו. נוכל מתחזה! וואלה חברה בהצלחה לנו בתביעות נגד מוסכניקים קרמינלים.

אבי
09/10/24
דרך נוספת, הוראות נוהל 116/13 מגדיר תהליך המחייב את היבואן לשלוח את הצמיג לבדיקת מעבדה: https://imt.technion.ac.il/wp-content/uploads/2016/08/116_13.pdf

הוסף תגובה: