חוות דעת מומחה לבית המשפט

מאת: יקוטיאל

נכתב ב: 22/10/24

שלום לחברים. מניסיוני האישי ועל פי עצת עורך הדין שלי, התעקשתי כנגד החלטת בית משפט, שמינה אדם שהגדיר עצמו מהנדס רכב, שבבדיקה שערכתי ביחד עם עוה"ד, הבחור כלל לא עבר את שלבי מקצוע המכונאות. מאיפה החוצפה להסכים למינוי מטעם בית משפט. אני הצלחתי. מומלץ כל אחד מכם, לא ללכת שבי אחר החלטת של שופטים, אלא לבחון כל מקרה לגופו של עניין. לידיעת חבריי. 1. אין מקצוע בארץ של מהנדס רכב, כי אין בארץ תעשיית רכב. 2. מי שלא יצליח להראות שנות עבודה רבות במוסך, לא יכול להיות שהוא מומחה! 3. במידה ולא תילחמו וימונה מתחזה, אזיי מעבר לתשלום למומחה, תידרשו להשקיע כסף גדול בחקירתו בבית המשפט. 4. הקפידו להימנע! כל מי שרוצה לשאול בנושא, אשמח לענות לו ביחד עם עוה"ד שלי, והפעם בחינם.

יהודה מירסקי
28/03/25
רכשנו רכב לבתנו הנכה המשתמשת בכסא גלגלים ממונע. ובמסגרת הסדר מול ביטוח לאומי הותקן מעלון מתאים. לאחר כשנתיים וחצי החלו תקלות רבות. רכב לא סוחב, נורות מנוע, ריח של עשן ברכב ועוד. על אף ביקורים תכופים במוסך, הבעיות לא נפתרו, והרכב נותר עם תקלות ותופעות מטרידות. לבקשת בית המשפט שביקש המצאת חוות דעת של מהנדס רכב, פניתי לאיש מקצוע שלא התאים ומיותר לציין עוגמת הנפש והתסכול מחוסר הידע וחוסר ההבנה של הרכב ושל המקרה. אך לאחר מכן הגעתי לדני סער, או כפי שמכנים אותו פרופ' דני סער, מומחה בעל שם בתחום הרכב, שהפגין מקצועיות יוצאת דופן, ידע נרחב, וזמינות מלאה לכל שאלה. והתחושה שאני מקבל היא שאני הלקוח היחיד שלו על אף שיש לו לקוחות רבים. אני ממליץ בחום לפנות אליו לכל עניין בתחום, לקבל ממנו עיצה הכוונה וחוות דעת. כי החוות דעת שלו עושה רושם של מקצוען! מאחל לנו הצלחה בהמשך התהליך המשפטי.

הוסף תגובה: