מומחה למשאיות ותשתיות

מאת: אחמד

נכתב ב: 18/11/24

מזה עשר שנים אני משמש קצין בטיחות בחברה בעלת עשרות משאיות והציודים שלהן. לאורך התקופה קרו תאונות ונזקים חלקם באשמת נהגים וחלקם מכניים. ניסיתי כבר את כולם נמרי שמואלי נצר גולן ודומיהם שהתחזו למבינים בתחום ומתהדרים בתואר מהנדס רכב. גיליתי שאני שכולו קצין בטיחות יודע טוב מהם בתחום המשאיות. בהמלצת סוכן ביטוח שביקש לא להיחשף הגעתי לבחור בקיבוץ בית השיטה ושמו סער דני. וואלה הבחור מבין ומבין מצוין. הבחור שווה כל שקל שהנחתי את הבעלים לשלם לו בעבור הליווי המקצועי שהעניק לי ולחברה שאני עובד בה. חבריי תנסו את הבחור מבית השיטה.

שמוליק
18/11/24
וואלה אחמד גם אני עברתי את זה. ניפגש במפגש הבא בשפיים ונעביר לחברה שלנו שיפנו לדני סער ולא יוכלו אותה עם האחרים שמספרים שהם מבינים. כל הכבוד לך

שלום לאחמד ולכלל חברי הפורום. שמי גיל, במקצועי אני מהנדס מכונות, ובעיסוקי אני סמנכ"ל תחזוקה בחברת תשתיות גדולה בארץ. גם אני זיהיתי את אשר כתבתה באתר, בחושבי שאלה המציגים עצמם כמומחים בתחום אכן הם כאלה. כמו בממשלה גם בעבורה. אנשים חסרי הכשרה מתאימה וידע, מבקשים להיתמנות כמומחים בדומה לאלה שמנסים לתפקד כשרים או כחברי כנסת. בעצת עוה"ד של החברה, שקיבל את המידע מקולגה שלו בתחום המשפט, הגעתי לבית השיטה ופגשתי את מר דני סער. רק בפגישה שערכתי עם מר סער, הבנתי כמה כל היתר רחוקים ממקצועות ענף כלי רכב, וכל הימצאותם בתחום, הינה לשם בצע כסף, כמו חלקם של חברי כנסת או שרים, שבסיום תפקידם מתבררת טיפשותם. מי שהבין את שציינתי, יפעל לפי הבנתו, הן בעבור משפחתו והן בעבור מעסיקתו. שתהיה לכולנו שנה שקטה ביחד עם החטופים בע"ה!

הוסף תגובה: