מהנדס מומחה מומלץ על ידי שופט

מאת: שלומית ג

נכתב ב: 13/02/25

שלום לחברי הפורום. בעלי תבע מוסך לגבי תיקונים לא מוצלחים של המוסך מרכזי של יבואנית הרכב. הרכב הוא חדש יחסית. בית משפט מינה אדם שהגדיר עצמו מהנדס רכב שהתברר כשקר מוחלט! אין מהנדסי רכב בארץ. החמור מכך גילינו שאין לו ניסיון חובה בעבודות במוסך בכל שלבי המקצוע (עצות אלה קיבלנו ממוסכניק חבר). התנגדנו בתוקף לביטול המינוי ונימקנו שאין לו את הניסיון ומאליו את הידע לבחון את המקרה מטעם בית המשפט. לא נותרה לשופט ברירה אלא לבטל את המינוי, ולבקש שמות של מומחה אמיתי. העברנו וברוך השם הצדק נעשה. תזהרו! גילינו של הרבה שנכנסו לרשימת מומחי בתי המשפט שאין להם את הכלים להיות כאלה ואז אלה תמיד מחליטים לטובת הנתבעים שהם או מוסכים או יבואנים. חברים את שלי עשיתי. סופ"ש נעים ושקט לכולנו, ובע"ה נזכה בקבלת שאר חטופינו. שבת שלום

עופרית
13/02/25
וואו גם לנו זה קרה. תבענו לגבי הרכב החדש שלנו שהיה יותר במוסך מאשר אצלנו בבית. ביהמ"ש מינה מומחה מטעמו. ניסינו לברר לגביו והגענו למר דני סער מבית השיטה. דני הסביר לנו שהבחור מוכר לו ואין לו בכלל ניסיון עבודה במוסך בכלל ובמנועים בפרט. לצערי הקשבנו לעו"ד ולא ערערנו בהתאם להדרכה של מר סער. הבחור הגיע בעלי היה בהלם! הבחור כאילו בא מהירח. המומחה שלא דאגנו לדרוש ביטול המינוי שלו בשל אי התאמה, הגיש דוח לטובת הנתבעת שיש לה את המוסכים. עכשיו ברוב חוכמתו של העו"ד הוא ביקש שנפנה למר סער, שיעזור לנו לחקור את המומחה. העניין שעכשיו כל פעולה עולה כספים רבים שיכלנו לחסוך אילו שמענו למר סער מקיבוץ בית השיטה. עכשיו אנחנו תקועים עם רכב חדש שבעלי לא רוצה להשתמש בו.

יהודה מירסקי
28/03/25
רכשנו רכב לבתנו הנכה המשתמשת בכסא גלגלים ממונע. ובמסגרת הסדר מול ביטוח לאומי הותקן מעלון מתאים. לאחר כשנתיים וחצי החלו תקלות רבות. רכב לא סוחב, נורות מנוע, ריח של עשן ברכב ועוד. על אף ביקורים תכופים במוסך, הבעיות לא נפתרו, והרכב נותר עם תקלות ותופעות מטרידות. לבקשת בית המשפט שביקש המצאת חוות דעת של מהנדס רכב, פניתי לאיש מקצוע שלא התאים ומיותר לציין עוגמת הנפש והתסכול מחוסר הידע וחוסר ההבנה של הרכב ושל המקרה. אך לאחר מכן הגעתי לדני סער, או כפי שמכנים אותו פרופ' דני סער, מומחה בעל שם בתחום הרכב, שהפגין מקצועיות יוצאת דופן, ידע נרחב, וזמינות מלאה לכל שאלה. והתחושה שאני מקבל היא שאני הלקוח היחיד שלו על אף שיש לו לקוחות רבים. אני ממליץ בחום לפנות אליו לכל עניין בתחום, לקבל ממנו עיצה הכוונה וחוות דעת. כי החוות דעת שלו עושה רושם של מקצוען! מאחל לנו הצלחה בהמשך התהליך המשפטי.

הוסף תגובה: