מהנדס רכב מומחה אמיתי!

מאת: שושנה

נכתב ב: 23/02/25

שמי שושנה ואנו ממושב בחבל לכיש. לבעלי 14 משאיות מזה הרבה שנים. מאופיין של משאיות היו כניסות לא מעטות למוסכים, ובחלקם הרגיש בעלי שהוא מרומה ע"י בעלי המוסכים. בפעמים שהנושא הגיע לבתי המשפט, חש בעלי שהמומחים שמונו ע"י בית המשפט מוטים תמיד לכיון המוסכים. בעלי חוקר מטבעו חקר ומצא שאין להם מושג והם תלויים במנהלי המוסכים מבחינה מקצועית. בהמשך חקירות שערך בעלי משה הוא מצא שאין להם בכלל ניסיון מעשי בעבודה במוסכים, ולא ברור לנו עד עכשיו איך הם הגיעו לרשימת מומחים בבתי המשפט - זה ראוי לחקירה נפרדת. במקרה האחרון מונה מר דני סער מקיבוץ בצפון הארץ. כבר בשיחה הראשונה שניהל בעלי עם מר סער, אמר לי וואו הבחור מבין גדול, ועכשיו אני מרגיש בטוח. ואכן חוות דעתו של מר סער הייתה מקצועית ומדויקת והצדק יצא לאור, היות וגם השופט חש את מה שבעלי חש. מאז החליט בעלי, שבכל מקרה בו הוא יידרש למומחה, הוא פונה אך ורק לדני סער. חבל שמערכת המשפט, לא דואגת לנו האזרחים, וממנה את מר סער לכלל התיקים. אבל כך אנו נראים כמדינה וחבל.

יהודה מירסקי
28/03/25
רכשנו רכב לבתנו הנכה המשתמשת בכסא גלגלים ממונע. ובמסגרת הסדר מול ביטוח לאומי הותקן מעלון מתאים. לאחר כשנתיים וחצי החלו תקלות רבות. רכב לא סוחב, נורות מנוע, ריח של עשן ברכב ועוד. על אף ביקורים תכופים במוסך, הבעיות לא נפתרו, והרכב נותר עם תקלות ותופעות מטרידות. לבקשת בית המשפט שביקש המצאת חוות דעת של מהנדס רכב, פניתי לאיש מקצוע שלא התאים ומיותר לציין עוגמת הנפש והתסכול מחוסר הידע וחוסר ההבנה של הרכב ושל המקרה. אך לאחר מכן הגעתי לדני סער, או כפי שמכנים אותו פרופ' דני סער, מומחה בעל שם בתחום הרכב, שהפגין מקצועיות יוצאת דופן, ידע נרחב, וזמינות מלאה לכל שאלה. והתחושה שאני מקבל היא שאני הלקוח היחיד שלו על אף שיש לו לקוחות רבים. אני ממליץ בחום לפנות אליו לכל עניין בתחום, לקבל ממנו עיצה הכוונה וחוות דעת. כי החוות דעת שלו עושה רושם של מקצוען! מאחל לנו הצלחה בהמשך התהליך המשפטי.

הוסף תגובה: