תודה ענקית למהנדס הרכב דני סער מבית השיטה

מאת: טלי

נכתב ב: 26/02/25

שמי טלי ושם בעלי משה. בעלי הכניס את המשאית למוסך לטיפול תקופתי רגיל לגמרי. כלומר החלפת שמנים ומסננים, ולא הייתה כל בעיה במשאית. בסוף היום בעלי מתקשר האם להגיע לקחת את המשאית, והופתע לשמוע שהמנוע גמור! ולכן עליו לשלם עבור החלפתו. היינו אובדי עצות. פנינו ל 5 אנשים שמציינים שהם מהנדסי רכב וציינו שהם מופעים בבתי המשפט. בעלי שמבין במכונאות, הבין שהוא מדבר עם אנשים שמכונאות זה לא המקצוע שלהם. אולי הם מהנדסים אבל לא במכוניות ולא במשאיות ולא בכל רכב המופעל ע"י מנוע. בהמלצת עורך דין, פנה בעלי למר דני סער מקיבוץ בית השיטה. בסיום השיחה של בעלי אורו פניו, וכששאלתי לפשר העניין הבהיר לי שמצא את המומחה האמיתי. ודני הוא אלוף בעניין של מכוניות ומשאיות, ולא אלה האחרים שדיבר איתם. באמת בשל טיפולו המקצועי של דני סער, המוסך החליף לבעלי את המנוע, מבלי לדרוש אפילו שקל. אפילו בעלי קיבל מספר טיפולים חינם, לכיסוי עלותו של דני סער. וואו איזה מזל היה לנו. אנחנו בעלי ואני ממליצים על דני סער כמהנדס מומחה שהוא טוב מכל המוסכניקים ובטח מול השמאים והמהנדסים שמציגים את עצמם כמבינים. שלחנו לקיבוץ שי יקר בליווי זר לשמחת אשתו.

יהודה מירסקי
28/03/25
רכשנו רכב לבתנו הנכה המשתמשת בכסא גלגלים ממונע. ובמסגרת הסדר מול ביטוח לאומי הותקן מעלון מתאים. לאחר כשנתיים וחצי החלו תקלות רבות. רכב לא סוחב, נורות מנוע, ריח של עשן ברכב ועוד. על אף ביקורים תכופים במוסך, הבעיות לא נפתרו, והרכב נותר עם תקלות ותופעות מטרידות. לבקשת בית המשפט שביקש המצאת חוות דעת של מהנדס רכב, פניתי לאיש מקצוע שלא התאים ומיותר לציין עוגמת הנפש והתסכול מחוסר הידע וחוסר ההבנה של הרכב ושל המקרה. אך לאחר מכן הגעתי לדני סער, או כפי שמכנים אותו פרופ' דני סער, מומחה בעל שם בתחום הרכב, שהפגין מקצועיות יוצאת דופן, ידע נרחב, וזמינות מלאה לכל שאלה. והתחושה שאני מקבל היא שאני הלקוח היחיד שלו על אף שיש לו לקוחות רבים. אני ממליץ בחום לפנות אליו לכל עניין בתחום, לקבל ממנו עיצה הכוונה וחוות דעת. כי החוות דעת שלו עושה רושם של מקצוען! מאחל לנו הצלחה בהמשך התהליך המשפטי.

הוסף תגובה: