מהנדס מכונות ורכב

מאת: אביגיל מלוד

נכתב ב: 04/03/25

שלום רב. שמי אביגיל ואני מהעיר לוד. בעלי נזקק למומחה רכב בתביעה כנגד מוסך. בטעות נוראית הגענו למתחזה שמכנה עצמו מהנדס מכונות רכב. לאחר שניכונו גילינו שהאיש לפני שנים התחזה למהנדס רכב וכשעלו עליו בבית משפט בקיריון שאין לו כל תעודות מהנדס תחום רכב, נזרק מבית המשפט ואז הלך לשמאי בשם שפי משוהם ללמוד שמאות רכב שמתאימה להערכת נזקי תאונות, היום הוא מתחזה שוב בשם מהנדס מכונות ורכב, מקצוע שבארץ לא קיים, ומתברר שהוא עשה ועושה נזקים לציבור רחב, עד שמערכת המשפט תוקיע אותו מרשימת מומחים אצלה. לצערנו רשויות מדינה לא בודקות לעומק. מקווה שעזרתי למי מכם.

יהודה מירסקי
28/03/25
רכשנו רכב לבתנו הנכה המשתמשת בכסא גלגלים ממונע. ובמסגרת הסדר מול ביטוח לאומי הותקן מעלון מתאים. לאחר כשנתיים וחצי החלו תקלות רבות. רכב לא סוחב, נורות מנוע, ריח של עשן ברכב ועוד. על אף ביקורים תכופים במוסך, הבעיות לא נפתרו, והרכב נותר עם תקלות ותופעות מטרידות. לבקשת בית המשפט שביקש המצאת חוות דעת של מהנדס רכב, פניתי לאיש מקצוע שלא התאים ומיותר לציין עוגמת הנפש והתסכול מחוסר הידע וחוסר ההבנה של הרכב ושל המקרה. אך לאחר מכן הגעתי לדני סער, או כפי שמכנים אותו פרופ' דני סער, מומחה בעל שם בתחום הרכב, שהפגין מקצועיות יוצאת דופן, ידע נרחב, וזמינות מלאה לכל שאלה. והתחושה שאני מקבל היא שאני הלקוח היחיד שלו על אף שיש לו לקוחות רבים. אני ממליץ בחום לפנות אליו לכל עניין בתחום, לקבל ממנו עיצה הכוונה וחוות דעת. כי החוות דעת שלו עושה רושם של מקצוען! מאחל לנו הצלחה בהמשך התהליך המשפטי.

הוסף תגובה: